• A Kézenfogva Alapítvány fogyatékos gyermeknek kér segítséget

    Szerző:
    WEBBeteg

    A Kézenfogva Alapítvány új kisfilmben hívja fel a figyelmet a fogyatékos gyermekek helyzetére és az 1 százalékos felajánlások fontosságára. Az Alapítvány évente több száz fogyatékos gyermeket nevelő családnak segít különböző szolgáltatásain keresztül.

    Az új kisfilm létrejöttéhez Zséda és Tilla is tevékenyen hozzájárult. A fogyatékos gyermekek elhagyatott és sokszor kiszolgáltatott helyzetére szeretnék felhívni a figyelmet. Az ismert énekesnő egyik számát ajánlotta fel a jó ügy érdekében.

    Tilla az Alapítvány nagyköveteként maga is szerepel a filmben. „Számomra nagyon fontos a fogyatékos emberek ügye, ezért most is boldogan vállaltam a felkérést. A forgatás remek hangulatban zajlott. Filmbéli partnerem, Marci nagyszerű srác, már több közös fotózáson és forgatáson vagyunk túl. Most is jókedvű volt, többször táncra perdült, sőt még vonatoztunk is!” - meséli Tilla.

    Hirdetések

    A saját eszközeivel mindenkinek segítenie kellene

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt!

    A kisfilmben Zséda „Hétköznapi mennyország” című dalának zenéje szól Tilla és Marci történetének háttereként. „Örültem, hogy épp erre a dalra esett az alapítvány választása, melynek üzenetét én is nagyon fontosnak tartom a mindennapokban. A saját eszközeivel mindenkinek segítenie kellene, hogy a fogyatékos emberek méltó és boldog életet élhessenek a társadalmunk egyenértékű tagjaként. Számomra a zene az eszköz ahhoz, hogy megpróbáljak segíteni és remélem, hogy a kisfilm hatására majd minél többen elgondolkodnak arról, hogy ők miképp tudnának segíteni.” - mondta el Zsédenyi Adrienn.

    Az alapítvány reméli, hogy a film segítségével minél több emberhez eljut a hír: a fogyatékos emberekkel csak őszinte odafordulással és nyitottsággal találhatjuk meg a közös hangot.
    A film megtekinthető a Kézenfogva Alapítvány You Tube csatornájában az alábbi linken: http://www.youtube.com/watch?v=-T5bFI8ScdI

    (Kézenfogva Alapítvány)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Sarcoidosis

    Dr. Lajtos Melinda

    A betegség jelentősége abban áll, hogy kórlefolyása nem jósolható meg.

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Minden harmadik örökbefogadható gyermek fogyatékossággal él

    A gyermekotthonokban 6500 gyermekből 1800 sajátos nevelési igényű. Évente átlagosan 800 örökbefogadás történik, ebből csupán 10 a fogyatékos gyermek.

    Fogyatékos a gyerekem! - Hogyan dolgozzuk fel a traumát?

    Fogyatékos ember a családban - Pár- és családterápiás szolgáltatással segít a Kézenfogva Alapítvány.

    A KézenFogva Alapítvány idén is küzd az elfogadásért

    Még 4 napig jelentkezhetnek az iskolák a KézenFogva Alapítvány pályázatára. Az iskoláskorú gyerekek a Fogadd el, fogadj el! esélyegyenlőségi kampány rendezvényén vehetnek részt, ha az iskolájuk elnyeri a lehetőséget a pályázaton. A szerencsés tanulók a teljes napot az elfogadás és a tolerancia jegyében játszhatják végig ingyenesen.

    Új jogi lehetőség a gondnokság szigorának enyhítésére

    A támogatott döntéshozatal 2014. március 15-től az új polgári törvénykönyv által bevezetett jogintézmény. Közel 60.000 embert érint.

    11 éve nyújt segítséget a KézenFogva Alapítvány információs központja

    Kihez forduljak, ha fogyatékossággal született a gyermekem? Hol kaphatok szakmai segítséget? Merre van a lakóhelyemhez legközelebbi speciális szakiskola? Milyen anyagi támogatásban részesülhetek?

    Jótékonysági est

    Jótékonysági estet rendeznek a Kézenfogva Alapítvány javára a budapesti Stereo Gallery-ban csütörtök este. A kiállítóhely úgy támogatja az alapítvány 2008-as "Fogadd el, fogadj el!" című országos kampányát, hogy a következő két hétben eladott képek árának felét átutalja a nonprofit szervezetnek.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA