• Nem vesznek kárba a vizitdíj-automaták

    Szerző:
    WEBBeteg

    Parkolójegy, belépőjegy, menetjegy - vizitdíj helyett. A kórházigazgatók és a gépek forgalmazói szerint mindezekre lehetne használni a mostani vizitdíj automatákat.

    Sok kórházban milliókért szereltek be ilyen eszközöket, az érintettek mégsem estek kétségbe, az RTL Klub Híradója által megkérdezett kórházigazgató és forgalmazó szerint másik szoftverrel másra is lehet használni az automatákat.

    Hirdetések

    Miskolcon a tervek szerint hamarosan már a vizitdíj-automatákat tennék ki a parkolókba, hogy ne vesszenek kárba. Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház főigazgatója azt mondta, hogy az eszközöknek kettős funkciója lesz: egyrészt a parkolás, másrészt pedig örök mementó lesz, az emberi butaság és a betegek iránti érzéketlenség mementója, természetesen kitalálói emlékműveként.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    A forgalmazó cég vezetője szerint menetjegyek, buszjegyek, múzeumi belépők árusítására mind használhatók, a most már feleslegesnek tűnő gépek. Ehhez az interneten keresztül szoftvert kell csak cserélni benne - mondta Kovács Károly, a Prokontroll Elekronika Kft. ügyvezető igazgatója.

    Állítólag ilyen egyszerű, de az is előfordulhat, hogy az automatákat visszaveszik a forgalmazók, és külföldön adják el újra. Olyan helyeken, ahol most vezetik be a vizitdíjat.

    (FH)

    Legutóbb frissült:
    Címkék:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Sarcoidosis

    Dr. Lajtos Melinda

    A betegség jelentősége abban áll, hogy kórlefolyása nem jósolható meg.

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Inkontinens beteg a családban: érzelmi és szociális szempontok

    A súlyos inkontinencia sok család életét megnehezítheti, és gyakran kényszerből olyan döntést hoznak a családtagok, hogy az érintett beteget ezért ápolási otthonba helyezik el, pedig nem minden esetben ez az egyedüli megoldás. Mégis mi váltja ki ezt az érzelmileg nehéz döntést?

    Mi okozhat vállfájdalmat? - A vállízületi artrózisról

    A vállízület porckopását nevezzük vállízületi artrózisnak. Ez a betegség a vállízületet alkotó két ízület bármelyikének kopását jelentheti.

    Hátfájás, nyaki panaszok, ízületek - Tíz gyakori kérdés a reumatológusnál

    Csokorba szedtük a leggyakrabban előforduló kérdéseket a reumatológia témakörében. Milyen kérdéseket intéznek a betegek a leggyakrabban a reumatológushoz?

    Mennyit tud a vitaminhiány tüneteiről? Tudásteszt

    Hiánybetegségek akkor alakulhatnak ki, ha a szervezet kevesebb vitaminhoz, nyomelemhez jut, mint amennyire szüksége van. Egészséges életmód mellett ennek veszélye csekély, ám mai rohanó és stresszes világunkban bárkivel előfordulhat, hogy túlhajszolja magát, kimerül, és szervezete tartalékai nem elegendőek a vitaminigény fedezésére. Ön tudja, milyen tünetekkel járnak a hiánybetegségek?

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.