• Részleges látogatási tilalom a győri kórházban is

    Szerző:
    WEBBeteg

    Szerdától részleges látogatási tilalmat rendelnek el a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Az intézkedés a Csecsemő és Gyermekgyógyászati Centrum valamint a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály fekvőbeteg részlegét érinti. A járóbeteg ellátás zavartalanul működik tovább.

    A győri kórházzal együtt így már négy Győr-Moson-Sopron megyei egészségügyi intézményben rendeltek el látogatási tilalmat. A mosonmagyaróvári Karolina kórházban teljes látogatási tilalom van érvényben.

    Hirdetések

    A soproni Erzsébet Kórházban a Csecsemő és Gyermek -, a Szülészet-Nőgyógyászati, a Tüdőgyógyászati, a Központi Anesztheziológiai és Intenzív osztályokon, a csornai Margit Kórházban pedig a Szülészet-Nőgyógyászati osztályon és az újszülött részlegen van érvényben látogatási tilalom.

    Az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézetének legutóbbi összesítése szerint Győr-Moson-Sopron megyében az influenza aktivitása magas. Az influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosokat a múlt héten több mint 13600-an keresték fel. 4,8 százalékuknál - csaknem 700 páciensnél - jelentkeztek influenzaszerű tünetek.

    (FH)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Diabétesz, inkontinencia

    B. M., szakfordító

    Összefüggés van a hólyag működészavara és a cukorbetegség között.

    Még mindig tart az influenzajárvány

    Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

    Influenza - Egyre több kórházban van látogatási tilalom

    A járvány miatt országszerte egyre több intézményben rendelnek el látogatási tilalmat - derül ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)adataiból.

    Influenza - Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

    Az influenzajárvány miatt újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kórházhigiénés és járványügyi felügyeleti főosztályának legfrissebb tájékoztatásából.

    Influenza - Három ember vesztette életét a szövődmények miatt

    Az M1 esti híradójában hangzott el, hogy két, 35 és 59 év közötti beteg még január végén hunyt el, míg a harmadik, egy hatvan évnél idősebb ember a múlt héten, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórházban halt meg.

    Influenza - Két kórházban már látogatási tilalom van

    Az influenzás megbetegedések miatt két kórházban rendeltek el látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) kedden a honlapján.

    Influenza - Újabb látogatási tilalmakat léptettek életbe

    Az országos influenzajárvány miatt újabb látogatási tilalmakat léptettek életbe Budapesten és vidéken.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.