• Már 63 kórházban van látogatási tilalom

    Szerző:
    WEBBeteg

    Már 63 kórházban lesz látogatási tilalom az influenzajárvány miatt hétvégén. Péntektől 12 közép-dunántúli és két észak-magyarországi fekvőbeteg intézményben rendeltek el teljes zárlatot - derül ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat honlapjáról

    Február 13-tól teljes látogatási tilalmat rendelt el az ÁNTSZ a közép-dunántúli régióban a dorogi Szent Borbála, az esztergomi Vaszary Kolos, a kisbéri Batthyányi Kázmér, a komáromi Selye János, a dunaújvárosi Szent Pantaleon, a pápai Eszterházi, a várpalotai, a zirci és a veszprémi kórházban.

    Hirdetések

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    Ezeken kívül szintén teljes zárlat lesz péntektől a dömösi alkohológiai intézetben, a ráckeresztúri drogterápiás otthonban valamint a farkasgyepűi tüdőgyógyintézetben. Az észak-magyarországon pedig a pásztói Margit Kórházban teljes, a balassagyarmati Kenessey Albert Kórházban részletes látogatási tilalom lesz ettől a naptól érvényben.

    A pénteken életbe lépő korlátozással összesen 63 kórházban van látogatási tilalom. Közép-Magyarországon összesen 32, illetve Közép-Dunántúlon 12 intézménybe nem mehetnek be a hozzátartozók, ezeken a helyeken teljes látogatási tilalom van.

    A Dél-Dunántúlon 6, Nyugat-Dunántúlon 3 és Észak-Magyarországon 6 kórházban pedig teljes vagy részleges a zárlat. Észak-Alföldön 4 intézményben rendeltek el részleges látogatási tilalmat.  

    (FH)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Demencia

    Dr. Veress Dóra

    Nyelési nehézség, félrenyelés. Megoldások táplálkozási nehézségek esetére.

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Még mindig tart az influenzajárvány

    Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

    Influenza - Egyre több kórházban van látogatási tilalom

    A járvány miatt országszerte egyre több intézményben rendelnek el látogatási tilalmat - derül ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ)adataiból.

    Influenza - Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

    Az influenzajárvány miatt újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kórházhigiénés és járványügyi felügyeleti főosztályának legfrissebb tájékoztatásából.

    Influenza - Három ember vesztette életét a szövődmények miatt

    Az M1 esti híradójában hangzott el, hogy két, 35 és 59 év közötti beteg még január végén hunyt el, míg a harmadik, egy hatvan évnél idősebb ember a múlt héten, a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórházban halt meg.

    Influenza - Két kórházban már látogatási tilalom van

    Az influenzás megbetegedések miatt két kórházban rendeltek el látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) kedden a honlapján.

    Influenza - Újabb látogatási tilalmakat léptettek életbe

    Az országos influenzajárvány miatt újabb látogatási tilalmakat léptettek életbe Budapesten és vidéken.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.