• Egészség 30 százalékos adó-visszatérítéssel!

    Szerző:
    WEBBeteg

    Az átlagembernek, amíg egészséges nem jut eszébe, hogy mit csinálna akkor, ha holnap valami oknál fogva nem tud dolgozni menni, vagy olyan drasztikus életmódváltásra kényszerül, ami nagy mértékű többletköltséggel jár. Pedig lássuk be, nem ritka, hogy olyasmi történik velünk, amire nem számítottunk, és ez a változás sajnos nem mindig pozitív. (x)

    Különösen komoly következményekkel járhat, ha az egészségünk szenved csorbát. Bárhogy is szeretnénk, arra nem lehet felkészülni, hogy ezeket a hatásokat kiküszöböljük, de arra igen, hogyha történik valami, akkor ne legyünk teljesen kiszolgáltatva a helyzetnek. Érdemes egy egészségpénztárnál számlát nyitni, hogy biztosak legyünk benne, ha bekövetkezik a baj, akkor van amire számíthatunk. Úgymond legyünk "bebiztosítva"!

    Hirdetések

    Persze, ha biztosítások kerülnek szóba, akkor a legtöbben összeráncolt homlokkal visszakoznak a témától. Olyan kötelező lépés ez, amivel kapcsolatban gyakran érezzük úgy, hogy bizonytalanok vagyunk abban, hogy valóban jól döntöttünk-e. Vajon van-e jobb portfólió a miénknél? Vajon a számunkra legoptimálisabb lehetőséget választottuk? És mi van, ha csak átvernek? Nem csoda, ha sok bennünk a kérdés, elvégre is a pénzünkről van szó. Ha nem akar ilyesmiken gondolkodni, akkor a legegyszerűbb és a legjobb döntés az Allianz Hungária Egészségpénztár.

    Miért érdemes az Allianzt választania?

    Az Allianz nemcsak azoknak kedvező, akik már rászorulnak a segítségre. Kiemelt hangsúlyt fektet az egészségmegőrzésre is, olyan kiegészítő egészségbiztosítási szolgáltatásokkal, mint:

      Bővebb információk


    Antal József üzletkötő, az Allianz képviselője   
    Mobil: (+36-30) 415-77-82 ;
    (+36-30) 553-76-73
    Email: [email protected]
    Honlap: www.allianz.hu/tanacsado/antal.jozsef
    CRM Antal és Társa Tanácsadó Kft
    4026 Debrecen, Kassai u.98.
    Skype: antalj011

     

    • Kieső jövedelem pótlása
    • Egészségterv (szakorvos által készített életmód és étrend program)
    • Gyógytorna, gyógy masszázs, fizikoterápia, gyógykúrák, természetgyógyászat
    • Szűrővizsgálatok, Orvosi szolgáltatások, Otthoni gondozás
    • Fogászati kezelés
    • Egészségügyi gyógyüdülés, gyógyfürdő
    • Sportolás, életmód javítását elősegítő kúrák
    • Látássérültek segítése (Braille-termékek, vakvezető kutyák költsége)
    • Csecsemő és betegségápolási cikkek
    • Gyógyászati segédeszközök, optikai cikkek
    • Pénztártag halála esetén a hátramaradottak segítése

    Mindezt úgy veheti igénybe, hogy egyéni tagdíjbefizetés esetén 30%-os adó-visszatérítés jár Önnek, évi 100 000Ft-ig. A prevenciós szolgáltatások igénybevétele vagy két éves lekötés esetén + 10% adó-visszatérítés! Munkaadók esetében, ha az Allianznál köt egészségpénztárt, akkor adó- és járulékmentes munkáltatói hozzájárulás jár Önnek a minimálbér 30%-ig. Amennyiben  a munkálttaó fizeti  a tagdíjat akkor a kedvezményes adózású bérenkívüli juttatások körébe tartozik, tehát pusztán 25% adóteher van rajta.

    Ha nem biztos Önmagában, akkor gondolkodjon el rajta, hogy ha beteg lenne, mennyit fizetne azért, hogy újra egészséges lehessen…és most gondoljon arra, hogy az Egészségpénztár mennyivel olcsóbb.

    (Antal József üzletkötő, az Allianz képviselője)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Látászavar, szédülés?

    Dr. Kapocsi Judit

    A kezeletlen vagy rosszul beállított magas vérnyomás szövődményei is lehetnek.

    Gyümölcsök és puffadás

    Dr. Hidvégi Edit

    Súlyos szövődményekkel járhat a fel nem ismert fruktózintolerancia.

    Ha gondoskodik az egészségéről, akár 50 ezer forintot is nyerhet!

    Rendszeresen gyógyszert szed, nagy összegű egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe? Ha igen, akkor most 50 ezer forintos vásárlási utalványt nyerhet! (x)

    Magánellátás egészségpénztárral - Mi várható a jövőben?

    Magyarországon is egyre többen fordulnak ma már a magánrendelőkhöz, magánkórházakhoz. Mire számíthatunk abban az esetben, ha úgy döntenénk, egészségpénztári tagként magánellátásban szeretnénk részt venni, és mire lehet készülni a jövőben?

    Egészségpénztári befizetések - Mire költhető el az adókedvezmény?

    Évente adókedvezményre jogosult a különböző egészségpénztárakba történő befizetések alapján, ennek mértéke 20 százalék, van azonban felső határ. A maximális összeg 150 ezer forint, amelyet az eddigi befizetések mellé írnak jóvá. Ön tudja, mennyi mindenre költhető el ez a plusz összeg egy év alatt?

    Ultrahang, CT, MRI - Nem szükséges hosszú hónapokat várni az időpontra

    Különböző képalkotó vizsgálatokat, akár szűrés akár diagnózisalkotás céljából ma már egyre több helyen végeztethetünk magánúton is, így nem szükséges heteket vagy akár hónapokat várni az időpontokra. Egészségpénztári tagként pedig a magánrendelések is könnyedén elérhetővé válhatnak bárki számára, hiszen az egészségpénztári számlán gyűjtött összeget magánorvosi vizsgálatokra is elköltheti.

    Kiszámoltuk: valószínűleg ennyi időt kell majd várólistán eltöltenie a következő 10 évben

    Évente összesen legalább 200 napos előjegyzési idővel kell számolnia egy egészségtudatos felnőtt embernek, ha arra szánja az idejét, hogy szűrővizsgálatokra jelentkezik az állami szakrendeléseken. Nem túlzás, a NEAK adatai alapján átlagosan 10-50 nap szerepel a betegfogadási listákon egy-egy vizsgálat esetében.

    Hogyan juthat állami támogatással, akár ingyenes magánorvosi ellátáshoz?

    Egészségpénztári tagként személyi jövedelemadójából a következő év elején akár 150.000 forintot is visszatérítenek. Ezt a visszakapott összeget tetszőlegesen elköltheti egészségpénztári számlájáról egészségügyi szolgáltatásokra és termékekre. Különböző gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, egyes vitaminokat vásárolhat belőle, vagy akár magánorvosi rendelésekre is ellátogathat.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA