• Szponzorált keresési találatok - Szigorít a Microsoft

    Szerző:
    WEBBeteg

    A Google után a Yahoo és a Binget üzemeltető Microsoft is bejelentette, szigorítja a szponzorált keresési találatokra vonatkozó hirdetési feltételeit, amellyel az illegális és hamis gyógyászati termékeket kínáló kereskedőket kívánják kiszűrni.

    A teljes cikket ITT, a hamisgyogyszer.hu weboldalán tudja elolvasni>>

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Sarcoidosis

    Dr. Lajtos Melinda

    A betegség jelentősége abban áll, hogy kórlefolyása nem jósolható meg.

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Az internetes gyógyszervásárlás szabályai

    Manapság nem újdonság az interneten zajló kereskedelem, és azon sem nagyon lepődünk meg, hogy webáruházakban szinte bármilyen terméket vagy szolgáltatást megvásárolhatunk, amire éppen szükségünk van. Azonban az egészségügyi termékek, főként a gyógyszerek és vitaminok beszerzése a neten talán még nem olyan mindennapi, mint például a műszaki cikkek vagy a könyvek vásárlása, mégis hordoz magában rizikót, ha például nem jó helyen vásárolunk.

    Pangea akció: minden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt

    Minden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt - ez az eredménye a június 18. és 25. között hatodszor megtartott, az internetes gyógyszerkereskedést ellenőrző nemzetközi Pangea akciónak, amelyben a magyar hatóságok a magyar weboldalakról vásárolt gyógyszereket vizsgálták meg.

    Nem ismerik a hamis gyógyszerek veszélyeit

    Fogyasztói tudatosságnövelő kampányt indít az egyiptomi kormány, miután egy friss felmérésnek köszönhetően kiderült, a helyi fogyasztók nem ismerik a hamis gyógyszerek fogyasztásával járó veszélyeket.

    Patikusok értékesítették a hamisítványokat

    Összesen 15 patikust gyanúsítanak hamis potencianövelő szerek értékesítésével a dél-koreai hatóságok. Szakértők szerint a probléma forrása, hogy az országban rendkívül enyhe a szankció a gyógyszerhamisítókkal szemben.

    Elítélték a kisgyermek halálát okozó hamis vakcina terjesztőit

    Egy öt éves kisgyermek vesztette életét tavaly Kínában, miután kutyaharapás okozta fertőzését hamis ellenanyaggal kezelték. A hamis veszettség elleni oltás terjesztőit a napokban letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

    Lopott gyógyszerek

    Fegyverrel raboltak ki egy gyógyszerraktárat a múlt héten az Egyesült Államokban. Bár a lopott gyógyszereket hamar megtalálták a hatóságok, az eset ismételten rávilágít a hamisításhoz is használt lopott gyógyszerek egyre súlyosabb problémájára.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA