• Mégsem volt olyan beteg Michael Jackson?

    Szerző:
    WEBBeteg

    A korábbi hírekkel ellentétben Michael Jackson nem volt beteg és legyengült halála előtt. A popsztár boncolási jegyzőkönyvéből az derül ki, hogy az énekes elég jó egészségi állapotban volt a nyárra tervezett koncertekhez.

    A dokumentumból eddig csak részleteket hoztak nyilvánosságra, ám azt most az AP-n keresztül teljes egészében megismerhette a sajtó.

    Hirdetések

    A jegyzőkönyv szerint Michael Jackson korának megfelelő egészségi állapotban volt, azaz legtöbb problémája átlagos egy ötvenéves férfinél is megtalálható. Ízületi- és tüdőgyulladásához érszűkület társult.

      Michael Jackson tényleg döbbenetes boncjelentése

    Súlya 50,8 kilogramm, étel nem, csak gyógyszer volt a gyomrában, kopasz volt, zúzódásokat találtak a testén, bordáit eltörte az újraélesztés, négy tűtől származó sebet fedeztek fel szívtájékán - sorolta a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap a Michael Jackson boncolásakor megállapított tényeket.>>

    A testén ráadásul több orvosi beavatkozás nyoma is látható volt, míg karján tűszúrások látszottak.

    A szakértők szerint azonban ennek ellenére mégsem volt olyan rossz állapotban, mint ahogy azt a sajtóban eleinte feltételezték róla.

    Michael Jackson június 25-én vesztette életét Los Angelesben.

    Halálát a Propofol nevű erős altató okozta, amit orvosa, Dr. Conrad Murray adott be neki. Ellene azóta emberölés miatt indult vizsgálat.

    (FH)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Az intimlézer

    Dr. Kiss György

    Hogyan zajlik a nőgyógyászati lézerkezelés, és mikor alkalmazzák?

    Gyümölcsök és puffadás

    Dr. Hidvégi Edit

    Súlyos szövődményekkel járhat a fel nem ismert fruktózintolerancia.

    Michael Jackson - Mi volt a halál oka?

    Conrad Murray, Jackson háziorvosa, aki ellen hétfőn egy Los Angeles-i bíróságon gondatlanságból elkövetett emberölés címén emeltek vádat, azt vallotta, hogy a sztárt álmatlanság ellen kezelte az erős klinikai altatószerrel, propofollal.

    Teljesen gyógyszerfüggővé vált Michael Jackson, és könyörgött az altatóért

    Teljesen gyógyszerfüggővé vált Michael Jackson, és könyörgött az altatóért, amelyet tejnek nevezett - derül ki a popsztár halálának szerdán nyilvánosságra került vizsgálati dokumentumaiból.

    Halálos mennyiségű gyógyszer Michael Jackson testében - Nem kizárt az öngyilkosság sem

    A halottkém vizsgálatának eredménye szerint "halálos mennyiségű" gyógyszerkoktélt, köztük a Propofol nevű nyugtató-, és altatószert mutatták ki a júniusban elhunyt Michael Jackson testében.

    Michael Jackson: kész a halottkémi jelentés

    Elkészült Michael Jackson halottkémi jelentése, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem hozzák nyilvánosságra - jelentette be hétfőn a Los Angeles megyei halottkémi hivatal.

    Michael Jackson tényleg döbbenetes boncjelentése

    Súlya 50,8 kilogramm, étel nem, csak gyógyszer volt a gyomrában, kopasz volt, zúzódásokat találtak a testén, bordáit eltörte az újraélesztés, négy tűtől származó sebet fedeztek fel szívtájékán - sorolta a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap a Michael Jackson boncolásakor megállapított tényeket hétfői számában.

    Michael Jackson halála másokon talán segíthet

    Michael Jackson hirtelen szívhalála mindenütt fölhívta a figyelmet az életmentő újraélesztés általános elsajátításának fontosságára. Hogyan ismerjük fel a szívmegállást és mit tegyünk?

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA