• Jótékony klikkelés - internetes jótékonysági akció

    Szerző:
    WEBBeteg

    Jótékonysági akciót indít hétfőtől a Hírkereső.hu, a Kapu.hu és a Tombola.hu: a csoport tagjai minden portálaikon keresztül elolvasott hír után 5 fillért adományoznak az adott hónapban kiválasztott alapítványnak.

    A júniustól decemberig tartó időszakban 6+4 (júniustól novemberig 7 nagyobb, decemberben 4 kisebb) alapítvány kerül be a kampányba a lehető legszélesebb társadalmi csoportokat elérő területekről, úgy mint egészségügy, sport, oktatás és kultúra. Minden alapítványt egy közéleti személyiség képvisel, aki az adománygyűjtés időszaka alatt saját alapítványáért kampányol. Az összegyűlt összegek negyedévente, nyilvánosan kerülnek átadásra.

    Hirdetések

    Minden cikkolvasást egy online számláló regisztrál a hírkereső.hu oldalán, így pontosan mérhető és percre pontosan nyomon követhető, mennyi adományt "olvasnak össze" a Hírkereső-csoport olvasói.

    A Peter Cerny Alapítványért kampányol júniusban Sváby András. A magyarországi koraszülött-mentésben úttörő szerepet vállaló alapítvány kiemelten közhasznú szervezet: az alapító célja annak az anyagi, technikai és személyi bázisnak megteremtése, amely biztosítja a koraszülöttek, a beteg újszülöttek és csecsemők mentését, szállítását, intenzív ellátását, valamint a gyermekek intenzív kezelését követő teljes körű gondozási és rehabilitációs feladatok elvégzését.

    Az Árvácska Állatvédő Egyesületért és a Madárkórház Alapítványért kampányol júliusban Kemény Dénes és Kósz Zoltán. Az egyesület célkitűzései a többi között: az állatvédelmi törvény betartásának előmozdítása, fellépés a rossz bánásmód, éheztetés, állatkínzás ellen, az állattartási kultúra és a felelősség fejlesztése, a kutyák életkörülményeinek javítása, örökbeadásuk ösztönzése, küzdelem az elhagyott, gazdátlan állatok számának csökkentéséért.

     Címtár

    Keresse őket, akár jótékonykodni szeretne, akár segítségre, képviseletre van szüksége! >>Alapítványok, egyesületek, betegszervezetek keresője a WEBBetegen.

    A Madárkórház Alapítvány elsősorban védett, sérült vagy megbetegedett madarakon segít. A szakszerű állatkórházi ellátás és felépülés után a madarakat visszaengedik természetes közegükbe, vagy az arra már alkalmatlan egyedeket szakszerű körülmények között tartják. A természetes sérüléseken, fertőzéseken túl az emberi tevékenységek következtében - mérgezések, országúti károk, orvvadászat - sok madár szenved olyan sérülést, amelyből megfelelő körülmények között megmenthetők. Az 1999-ben alapított Madárkórház 2006-tól az uniós támogatással létrehozott Madárparkban működik, ide érkeznek az ország minden tájáról a sérült, vagy beteg madarak.

    (MTI)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Az intimlézer

    Dr. Kiss György

    Hogyan zajlik a nőgyógyászati lézerkezelés, és mikor alkalmazzák?

    Gyümölcsök és puffadás

    Dr. Hidvégi Edit

    Súlyos szövődményekkel járhat a fel nem ismert fruktózintolerancia.

    Az internet-függők körében gyakoribb a depresszió

    A sok időt internetezéssel töltők körében jóval gyakoribbak a depresszióra utaló tünetek, mint a világhálót csupán alkalomszerűen látogatók között - derítették ki brit pszichológusok.

    Ön is segítheti a beteg gyermekek gyógyulását adója 1 százalékával

    Alapítványunk, a Gyermekeinkért ʼ91 Alapítvány 1991-es alapítása óta több, mint 500 millió forint értékű adománnyal segítette a gyermekegészségügyet - orvosi műszerekkel, inkubátorral, lélegeztető gépekkel és egyéb eszközökkel.

    Divat a netes shoppingolás!

    A mai világban sokaknak nincs idejük az üzleteket járva hagyományos módon vásárolni. Mára már sokan az interneten vásárolnak akár ruhákat is. Először is fontos, hogy meggyőződjünk az oldal és az oldalt működtető cég hitelességéről.

    26 000 órányi jótékonyság az AbbVie-től

    Az AbbViebiogyógyszer vállalatnál a Week of Possibilities a jótékonykodásról szól: világszerte 50 országból, 6000 munkatárs, 26 000 órát fektet abba, hogy rászoruló helyi közösségeket segítsenek.

    Cukorbetegek figyelem - DiaRemedium: nincs igazolható gyógyhatása

    Az interneten cukorbetegség kezelésére hirdetett DiaRemedium elnevezésű gyógynövényes tapasz Magyarországon sem gyógyszerként, sem gyógyhatású készítményként nem rendelkezik forgalomba hozatali engedéllyel, ezért az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) arra kéri a betegeket, ne vásárolják meg a terméket!

    Csonka András többször megijedt az interneten talált betegségtünetektől!

    Sokan a betegségek tünetei felől az interneten kutakodnak, így tett régebben a színész Csonka András is. Fontos, hogy hiteles oldalról informálódjunk és a betegség tényleges kezelését bízzuk az orvosra.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA