Vegyél részt a SPAR Életmódváltó programjában

SPAR Életmód
megjelent:

A SPAR Életmódváltó Program célja, hogy minél többen tegyék életük állandó részévé a tudatos táplálkozást és a rendszeres sportolást. A 30 napos program szeptember 18-án vette kezdetét, és bármely felnőtt számára elérhető. (x)

Ingyenes mobilalkalmazás

A program központjában egy praktikus mobilalkalmazás áll, amely mindenki számára ingyenesen telepíthető, az App Store-ból és a Google Play-ből letölthető. Az applikáció azoknak nyújt segítséget, akik eddig még nem tették meg az egészségmegőrzés első lépéseit. A résztvevőket szakértők által összeállított étrendek, edzések és hasznos tanácsok támogatják céljuk elérésében. Ha nem szeretnél, vagy nincs időd főzni, a dietetikus által megírt, speciális recepteken alapuló készételeket az Interfood-tól házhoz rendelheted. A SPAR Életmód ebédmenü országosan elérhető egy hónapon keresztül.

A kúrát képzett és tapasztalt szakemberek állították össze: Turcsák Katalin dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember közreműködésével készült az étrend, amely minden étkezést magában foglal, és amelyekhez a rádióból ismert Tóth „Bio” Gábor élelmiszer-szakértő további hasznos és érdekes információkat adott. A programhoz profi testedzők – Bakonyi Panni és Bene Marci – által kidolgozott, mindenki által megvalósítható 20-25 perces tornák is társulnak, kisfilmek formájában.

Az applikációban az étrend szöveges és képi megjelenítése mellett mozgásvideókat is találsz. A mindennapos mozgáspraktikák mellett napi extraként, folyamatosan érkeznek életmód-, mozgás- és táplálkozási tanácsok, tippek. A szoftver segítséget nyújt hét kezdő motivációs írásokkal, fontos kiegészítő információkban bővelkedő tudnivalók és érdekességek megosztásával, relaxációs hanganyagokkal, jóga- és rehabilitációs, valamint irodai mozgásvideókkal.

A projekt honlapján lehetőség nyílik a szakértőkkel történő konzultációra is, de az okostelefon-applikáció még a programban résztvevők folyadékbevitelére is ügyel: a vízivásra vonatkozóan napi értesítést küld.

Értékes nyeremények

A SPAR életmódváltó programjához illeszkedő termékek egy részét – kuponok segítségével – a programhoz csatlakozó vevők olcsóbban vásárolhatják meg a SPAR áruházaiban. Az alkalmazást letöltő aktív résztvevők között értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

A SPAR évek óta nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmód, az ehhez kapcsolódó termékkínálat népszerűsítésére, valamint az ételintoleranciában szenvedő emberek segítésére. A SPAR üzleteiben a glutén- és laktózmentes, a bio és speciális élelmiszereket, illetve a tudatos táplálkozás termékeit elkülönítve, színkódokkal és piktogrammokkal jelölve kínáljuk, ezzel is megkönnyítve a tájékozódást.

SPAR Éetmód

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.