Ki lesz idén az Év orvosa? - itt a TOP15 lista

Astellas-díj
megjelent:

A február 26-i indulás óta összesen 5.648 szavazat érkezett a 2015-ös Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. A nemes versengés tétje idén is az, hogy ki kapja az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó Az év orvosa címet.

Voksot beküldeni 2016. március 11. 15.00 óráig a weboldalon lehet.

Astellas díj jelöltek névsorA közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. Az internetes szavazás aktuális állását a Pályázati Felhívásban leírt rendszerességgel, TOP-listák közlésével hozzuk nyilvánosságra.

A lista élén az első 15 helyen jelenleg a szürke mezőben felsorolt jelöltek állnak (a listában szereplő orvosok neveit ABC-rend szerint közöljük).

Fontos szabály, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat. A szavazás menetében semmi nem változik, voksot továbbra is bármely, versenyben lévő jelöltre lehet adni.

A lista csak egy pillanatnyi állapotot tükröz, a rangsort továbbra is kizárólag a beérkező érvényes szavazatok befolyásolják.

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül az első helyre és nyeri el ezzel a 2015-ös Astellas-közönségdíjat, aki az internetes közönségszavazás zárásának pillanatában a legmagasabb pontszámot éri el.

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.