• Meséljen, hogy segítsen!

    Szerző:
    WEBBeteg

    Szembesült azzal, hogy gyógyíthatatlan betegsége van, mégis újra egészségesnek mondhatja magát? Azt hitte, nincs kiút betegségéből, mégis sikerült megoldást találni a problémájára? Egészségügyi változások történtek életében, mégis boldognak érzi magát? Ossza meg történetét betegtársaival, és adjon hitet azoknak, akik reménytelennek gondolják a jövőjüket.

    Portálunk szeretne minél több pozitív, örömmel, gyógyulással végződő történetet megosztani mindenkivel - azokkal, akik most élik életük legnehezebb perceit, azokkal, akiket érint ez a betegség és azokkal, akik szeretnének pozitív történeteket olvasni.

    Várjuk az Ön vagy rokona, ismerőse történetét is az [email protected] címre, ha szeretnének másoknak segíteni azzal, hogy elmesélik tapasztalataikat, élményeiket betegségükkel kapcsolatban.

    Írja le vagy mondja el!

    Ha úgy gondolja, szívesen válaszolna néhány kérdésünkre a betegségével kapcsolatban, küldje el nekünk röviden (2-5 mondatban) a történetét és az elérhetőségét, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

    Ha inkább kérdések nélkül mesélné el érzéseit, tapasztalatait, akkor kérjük, küldje el teljes történetét, melyben leírja az előzményeket, hogy milyen volt a kapcsolata az orvossal, hogyan élte meg Ön belül, a családja hogyan reagált és mindent, amit fontosnak érez elmondani.

    Szerkesztőségünk az írásokban csak a helyesírási, gépelési hibákat javítja, valamint a konkrét készítményre, intézményre, orvosra vonatkozó ajánlatokat törli.

    A történetbeküldőknek WEBBeteges ajándékkal szeretnénk megköszönni, hogy segítik olvasóink gyógyulását.

    (WEBBeteg)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Földimogyoró-allergia

    Dr. Hidvégi Edit

    A tünetek súlyossága az enyhe irritációtól az életveszélyes reakcióig terjedhet.

    Gyümölcsök és puffadás

    Dr. Hidvégi Edit

    Súlyos szövődményekkel járhat a fel nem ismert fruktózintolerancia.

    A pozitív hozzáállás gyógyít

    A pozitív gondolkodás tudvalevő, hogy gyógyít, de még a placebo hatás is. Az az élmény, hogy az elképzelt pozitív jövőkép megnyugtatja az idegrendszert, pozitív hatással van a már kialakult betegségekre, illetve azokból való gyógyulásra.

    Egy paróka is lehet divatos!

    Sokan divatból, de sokan az élethelyzetük miatt választanak és hordanak parókát. A daganatos betegek esetében fontos, hogy a hajhullás következtében sérült önértékelés visszaálljon, hiszen a pozitív gondolatok a gyógyulás alapjai is lehetnek.

    Angyali energiákkal gyógyult meg Mária!

    Van, aki hisz az angyalok létezésében, valaki viszont nem. Tény az, hogy sokan gyógyulnak meg a hit segítségével. Hiszen már az sokat segít, ha valamiben nagyon hiszünk. De minden alternatív gyógyászatban fontosnak tartják, hogy a hagyományos modern orvosi gyógyászatnak ne forduljon háttal a beteg. Misztikus világba pillantunk most bele, ahol a kézrátétellel való gyógyítás a mindennapok része.

    Dohányzás és gyógyulási idő

    A nyilvánvaló egészségkárosító hatás mellett sorra derülnek ki további apróságok a dohányzás negatív hatásairól. A legújabb felfedezés: aki legalább négy héttel egy operáció előtt felhagy a dohányzással, az megfelezheti a dohányosoknál tapasztalt lassú sebgyógyulási időt.

    Színes festmények a kórházak falain, így könnyebb a gyógyulás

    Hónapokig rideg, zöld és fehér falak között gyógyulni nem egyszerű feladat. Ezen szeretne könnyíteni egy magyar és egy svájci alapítvány, amelyek együttes erővel színes festményekkel díszítették a kórházak falait, és ezzel szó szerint is egy kis színt vittek a gyógyuló gyerekek hétköznapjaiba.

    Az Év Honlapja 2008: minőségi díjas a WEBBeteg

    Minőségi díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2008" elnevezésű versenyen.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA