• Újraindult az ökumenikus adományvonal, a hétvégén a nélkülöző családoknak gyűjtenek

    Szerző:
    WEBBeteg

    Újra hívható az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonala, az újraindulás első napján, szombaton a tatai Víz, Zene, Virág fesztivállal együttműködésben a nélkülöző családoknak hirdetnek gyűjtést.

    Péntek éjfélkor függesztették fel a nemzeti összefogás vonalának 1357-es hívószámát, amelyen keresztül a dunai árvízi védekezést és helyreállítást lehetett támogatni. Így ezután a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt és a Baptista Szeretetszolgálat újra saját elérhetőségein várja a pénzadományokat.
     
    Hirdetések
     
    Az ökumenikusok az adományvonaluk újraindulásának első napján nagyszabású jótékonysági rekordkísérletet hirdetnek a tatai fesztivállal együttműködve. A rendezvény vendégeit a koncertek előtt biztatják a 1353-as szám felhívására, a fesztivál ideje alatt érkezett adományokat pedig olyan nélkülöző családok támogatására fordítják, amelyek az ország nyolc szociális és fejlesztő központjának intézményeiben élnek, vagy azok látókörében vannak.
     

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    A fesztiválon lehetőség lesz az árvízkárosultak segítésére is.
     
    A 1353-as telefonszám felhívása 250 forint adományt jelent az aktuálisan meghirdetett célok javára.
     
    (MTI)
     
    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Diabétesz, inkontinencia

    B. M., szakfordító

    Összefüggés van a hólyag működészavara és a cukorbetegség között.

    Rászoruló gyerekeknek gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet

    Rászoruló, nélkülöző gyerekeknek gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet az idén negyedik alkalommal elindított Felhőtlen gyermekkor kampánya során - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

    Jótékonysági koncert a Szent László Kórház javára

    A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány adománygyűjtő koncertet szervez a Szent László Kórház Hematológiai és Őssejt-Transzplantációs Osztályának javára, melyre szeretettel vár minden kedves támogatót!

    Gyűjtést indított a Magyar Vöröskereszt Haiti támogatására

    Gyűjtést indított a Magyar Vöröskereszt, hogy segítse a Matthew hurrikán okozta katasztrófa áldozatait, a karibi térségben.

    1 millió forintos támogatás a leukémiás gyermekek gyógyítására

    A Swing á la Django zenekar és Darmai Gábor, a zenekar támogatója, december 5-én 11 órakor a Heim Pál Gyermekkórházban 1.000.000 forintot adományozott az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak.

    Felkészülten a katasztrófákra

    Megkezdődött a Magyar Vöröskereszt katasztrófavédelmi tábora Hajdúszoboszlón. Az egyhetes táborra 18 és 24 év közötti, elsősorban a Duna menti településen élő fiatalok jelentkeztek. A résztvevők testközelből tapasztalhatják meg, mi a teendő árvíz vagy más katasztrófahelyzet idején.

    Gördülékenyebben adományozhatnak

    Megnyílt a vöröskeresztes adománykezelő hely Debrecenben, a Cegléd utca 6. szám alatt. A területi szervezet itt veszi át az adományokat, és fogadja a segítséget kérőket nyitva tartási időben vagy telefonos egyeztetéssel.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA