• E-kórtörténet és hűségprogram egy kattintásnyira

    Szerző:
    WEBBeteg

    Komplex online ügyfélszolgálati rendszert vezetett be a Budai Egészségközpont. A Budai Egészségközpont megújította honlapját, és ezzel egy időben új online ügyfélszolgálati rendszerrel bővítette szolgáltatásait.

    Az online ügyfélszolgálaton belül az ügyfelek áttekinthetik teljes korábbi kórtörténetüket, bejelentkezhetnek rendelésekre, valamint elérik a most elindított hűségprogramot is. A fejlesztésnek egyrészt az volt a célja, hogy még kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyék az időpontfoglalást, másrészt, hogy egyre nagyobb arányban környezetbarát megoldásra cseréljék a papíralapú leletkiadást.

    Hirdetések

    Budai Egészségközpont


    A Budai Egészségközpont, Budapest egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatója, jelenleg több mint 230 hazai és multinacionális szerződött vállalati partner, és mintegy 110.000 magánpáciens számára kínálja az egészségügyi szolgáltatások széles palettáját. Az intézményben több mint száz elismert szakorvos, mintegy negyvenöt szakterületen várja pácienseit, családias és elegáns környezetben. A Budai Egészségközpont személyre szabott szolgáltatásokkal, orvosai kiemelkedő szaktudásával, a legmodernebb berendezésekkel és a páciensek igényeinek folyamatos mérésével biztosítja a megbízható, magas minőséget partnerei számára. Az egészségközpont ügyfelei között szerepel többek között a Béres Gyógyszertár, a Chinoin/sanofi aventis, az Erste Bank, a MOL, a General Motors és az SAP.

    Az ügyfeleknek nem kell időt tölteni az orvosi papírok előkeresésével, és a megőrzés terhét is leveszi az egészségközpont a vállukról. Az elektronikus felületen valamennyi, a regisztrációt követően validált lelet és röntgenfelvétel elérhető a páciensek számára, így teljes kórtörténetüket könnyen és gyorsan áttekinthetik. Emellett bármikor ellenőrizhetik időpontfoglalásaikat és számláikat is. Az elektronikus felület nemcsak az ügyfelek kényelmét szolgálja, hanem környezetbarát megoldás is, amely különösen a hosszabb, akár 30-40 oldalas szűrővizsgálati összefoglalóknál csökkenti jelentősen a környezeti terhelést.

    A magánegészségügyi piacon a sokoldalúságában egyedülálló online ügyfélszolgálati rendszert a vállalati partnerek és a magánpáciensek is ingyenesen vehetik igénybe. A belépéshez minden ügyfél saját felhasználónevet, valamint jelszót kap, és a bizalmas adatokra való tekintettel egy SSL tanúsítvánnyal titkosított oldalon érheti el az online felületet. Az egészségközpont az új rendszer bevezetésével egy időben hűségprogram indításával is kedveskedik ügyfeleinek. Az igénybe vett szolgáltatásokért pontokat gyűjthetnek a programban résztvevők, amelyeket a Budai Egészségközpont és partnereik szolgáltatásaira, illetve ajándéktárgyakra válthatnak be.

    „Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden szinten folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, és ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

    Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt

    Jó példa erre az online jelenlétünk teljes megújítása, vagy az egészségügyi szolgáltatásaink terén a nemrég elindított Selfness Program is” – mondta a fejlesztések kapcsán Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

    Az új online ügyfélszolgálati rendszert a Budai Egészségközpont honlapján, valamint közvetlenül a https://online.bhc.hu/ugyfel/ oldalon érhetik el az ügyfelek.

    (Budai Egészségközpont)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Gasztroparézis

    Dr. Felszeghy Enikő

    Az étkezési szokások megváltoztatása mellett milyen kezelés jöhet szóba?

    Kiurgó pulzus

    Kardioközpont

    Mindenképpen utána kell járni, milyen oka lehet a jelenségnek, majd kezelni.

    Itt nem számít a kapcsolatrendszer és a pénz

    Napjainkban több millió magyar ember él országhatárainkon kívül - kalandot keresnek, szerencsét próbálnak vagy egyszerűen csak belekényszerülnek. Néhány évvel ezelőtt a WEBBeteg.hu egykori orvosszakértője is úgy döntött, hogy inkább egy olyan országban nyújt segítséget, ahol a kapcsolatrendszer és a pénz helyett a tehetség és az elvégzett munka számít. Gondolatok a hazai oktatási rendszerről, az egészségügyről és a magyarok megítéléséről - beszélgetés Dr. Csuth Ágnessel.

    Az oltásellenes mozgalom érvei és a valódi válaszok - Tények és tévhitek

    Az oltások az orvostudomány egyik legnagyobb vívmányai, ennek ellenére sokan ellenzik azokat. Felnőttkorban a mi döntésünk, hogy beoltatjuk-e magunkat egy-egy betegség ellen, azonban súlyosabb a felelősségünk, ha a gyermekeink vakcinázásáról döntünk. Olvassa el a gyakori tévhiteket, és szabaduljon meg a kételyektől!

    Az egészséges élet tükröződik az arcon

    Nagyon egyszerű tény, hogy amit beviszünk a szervezetbe, az sejtszinten befolyásolja a működését. A méreganyagok terhelik a szerveket és zavart okozhatnak. A bőr a szervezet egyik jelző felülete, az is látszik rajta, ha valaki egészségesen él, és az is, ha nem. A dohányos ember bőre például láthatóan szürkébb lesz. De a gyulladásos folyamatoknak is sok esetben tünete lesz az arcon.

    Gondolatok az orvos-beteg kapcsolatról

    Az egészségügy válsága a világ számos országában érzékelhető. Eltekintve az egyes régiók aktuális nemzetgazdasági, politikai irányvonalaitól, nem lehetséges-e, hogy az orvosokba vetett bizalom megrendülését az eltérő adottságú környezetekben hasonló folyamatok lejátszódása okozza?

    Országjelentés: az összes halálozás egynegyede elkerülhető lett volna!

    A szív- és érrendszeri betegségek tartoznak hazánkban a fő halálokok közé, ezek hátterében pedig olyan rizikófaktorok vannak, mint a dohányzás, elhízás és a túlzott alkoholfogyasztás. A daganatos megbetegedések a dobogó második fokára kerültek.

    EESZT: Indul a lakossági tájékoztatás

    Még az orvosok is tanulják az elektronikus receptek felírását, de indul a lakosság részletes tájékoztatása is az e-egészségügyről.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA