• Astellas-pályázatok - a nagyközönségé a főszerep

    Szerző:
    WEBBeteg

    Január 15-től két pályázat is várja a nagyközönség szavazatait. Az idén hatodik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év orvosa 2012 pályázat mellett egy 2012-ben debütált újabb nemes megmérettetés, az Astellas Gyermekrajz Pályázat közönségszavazása is elindult.

    Míg az Év orvosa pályázat legjobbjaira a www.astellasazorvosokert.hu/szavazas címen, a rajzpályázatra beérkezett csodálatos alkotásokra a https://www.facebook.com/astellas.azevorvosa facebook oldalon lehet voksolni. A szavazási időszak mindkét pályázat esetében 2013. január 31. 24:00 óráig tart.

    Hirdetések

    A pályázatokkal kapcsolatos információk a következő címeken tekinthetők meg:


    www.astellasazorvosokert.hu

    További információk:
    Morva Gábor pályázati programvezető
    Tel.: (1) 9200 620, Fax: (1) 700 1620, Mobil: 06 30 330 3000
    Facebook: www.facebook.com/astellas.azevorvosa
    E-mail: [email protected] , [email protected]

    Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat sok csodálatos pillanatot hozott idén is. Az emberi sorsokat, élethelyzeteket bemutató, a gyógyulás, vagy éppen a gyógykezelés pillanatait felelevenítő 185 betegtörténeteken keresztül a páciensek 2012-ben összesen 136 orvos jelölését kezdeményezték. Közülük többen sokadszorra váltak e pályázat szereplőivé, ami évről-évre tanúsított kiemelkedő teljesítményük, emberségük és hivatásszeretetük elismerését egyaránt magában hordozza.

    Az idén beérkezett történeteket az Astellas-díjas orvosokból álló zsűri az elmúlt hét folyamán értékelte és kijelölte a továbbjutók körét. A 89 döntős történetben méltatott orvos a január 15-én indult közönségszavazás mellett az elkövetkezendő hetekben szakmai értékelésen is részt vesz, melynek eredménye alapján a zsűri idén a legjobb három orvos személyéről - szakmai szempontokat is figyelembe véve - maga is dönt. A közönségszavazáson legjobb eredményt elérő orvos Astellas-közönségdíjban részesül.

    Az idén első alkalommal meghirdetett Astellas Gyermekrajz Pályázatra három korosztályban összesen 335 csodálatos alkotás érkezett. A pályázati zsűri e munkákat az elmúlt héten értékelte és a döntőbe végül 115 rajzot juttatott tovább. A döntős alkotások készítőinek névsora a következő linken érhető el: http://www.astellasazorvosokert.hu/megvannak_a_rajzpalyazat_dontosei. A zsűri a döntőbe került rajzokat maga külön is értékeli, így a pályázat zárásakor a közönségszavazás és a zsűri szakmai értékelése alapján legjobbnak bizonyuló alkotások készítői mind elismerésben részesülnek.

    (astellasazorvosokert.hu, WEBBeteg)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Az intimlézer

    Dr. Kiss György

    Hogyan zajlik a nőgyógyászati lézerkezelés, és mikor alkalmazzák?

    Gyümölcsök és puffadás

    Dr. Hidvégi Edit

    Súlyos szövődményekkel járhat a fel nem ismert fruktózintolerancia.

    Már csoportok is jelölhetők az Astellas-díj - Az év orvosa pályázaton

    Nyolcadik alkalommal hirdették meg ma a legkiválóbb és legemberségesebb hazai orvosok felkutatására és elismerésére létrehozott Az év orvosa pályázatot.

    Dr. Kelemen Edit: a koraszülött részleg az én kábítószerem

    Ez egy nagyon szűk terület. Vagy nagyon szereti az ember, vagy kijelenti, hogy soha nem akar koraszülötthöz nyúlni – nyilatkozta a WEBBeteg.hu portálnak az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségdíjasa dr. Kelemen Edit, kecskeméti csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus.

    Idén is 12 ezer beteg értékeli az Astellas-díjra jelölt szakdolgozói csoportok munkáját

    A 2014-es Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázaton felterjesztett mintegy félszáz csoportnál már javában zajlik a kötelezően előírt 21 napos betegelégedettségi felmérés.

    48 csapat az Az év egészségügyi szakdolgozója 2014 pályázat csoportos jelöltjei között

    2014. május 19-én lezárult az Astellas Pharma, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Magyar Kórházszövetség, valamint a négy hazai klinikai központ közös szervezésében idén negyedik alkalommal meghirdetett Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat csoportos jelölési időszaka.

    Orvosokat és egészségügyi szakdolgozókat ünnepelt ma Bács-Kiskun megye

    Az Astellas-díjhoz kapcsolódó pályázatok történetében már eddig is számos, rendkívüli teljesítményt nyújtó Bács-Kiskun megyei orvos és egészségügyi szakdolgozó került a nyilvánosság fókuszába.

    Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat negyedszerre

    2014 áprilisában negyedik alkalommal indul útjára az egészségügyi szakdolgozói hivatás, a kiemelkedő szakmai teljesítmények méltó elismeréséért és a pályán maradás erősítéséért életre hívott Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA