Minőségi Díj az Év Honlapja versenyen 2011-ben

WEBBeteg szerkesztőség
megjelent:

A WEBBeteg.hu indulása óta minden évben kapott díjat egészségügy kategóriában Az Év Honlapja versenyen. Egészségportálunk immár harmadik alkalommal kapta meg egészségügy kategóriában az Év Honlapja Minőségi Díjat (2008, 2009, 2011), amellett, hogy tavaly elnyerte a kategória legjobbjának odaítélt Év honlapja 2010 elismerést.

az év honlapjaA WEBBeteg.hu szakmai munkáját a versenyben immár negyedik alkalommal ismerik el díjjal, amely azt jelzi, hogy a portál kitűzött minőségi céljait az olvasókon kívül a szakmai zsűri is elismeri.

Az ünnepélyes díjátadóra 2011. december 2-án este került sor Budapesten, a Hotel Helia-ban. A zsűritagok az értékelésnél súlyozott pontszámmal vették figyelembe a kategóriának megfelelő tartalmakat valamint az általános szempontok mellett a dizájn, a navigáció, az innovatív megoldások, a látogatókban keltett összbenyomást és az interaktív megoldásokat is értékelték.

Köszönjük látogatóinknak a közönségszavazáson leadott voksait, továbbra is kellemes böngészést és informálódást kívánunk portálunkon!

Bővebb információkat az év honlapja versenyrő itt találhatnak látogatóink: http://azevhonlapja.hu/

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.