• Rákellenes csodaszer az esőerdőből?

    Szerző:
    WEBBeteg

    Egy minden eddiginél nagyobb reményeket keltő rákellenes szert fejlesztettek ki ausztrál kutatók. A készítmény hatóanyagát az ausztrál esőerdő egyik növényéből nyerik.

    A bejelentés szerint az állatkísérletek során a szer olyan esetekben is jó eredményeket mutatott, amikor a tumort már nem lehetett műtéttel eltávolítani. A kutatók bejelentették: eljött az idő, hogy megkezdjék a szer kipróbálását embereken is. Az ausztrál egészségügyi hatóságok óvatosságra intenek, mondván, a kutatási eredményeket még nem publikálták a kutatók.

    Hirdetések

    Kemoterápia: mérgez vagy gyógyít?


    A kemoterápiás kezelés során a betegeket olyan gyógyszerekkel (citosztatikumokkal) kezelik, amelyek a daganatos sejteket elpusztítják, vagy legalább szaporodásukat gátolják.
    Kemoterápia: mérgez vagy gyógyít? >>

    A készítményt egy esőerdei cserje magjából állították elő. Az állatkísérletek során 150 kutyán, macskán és lovon tesztelték a szert, ami kitűnőre vizsgázott.

    "Különböző daganatokat kezeltünk a szerrel az állatoknál, és az eredmények alapján bátran kezdhetjük a teszteket az embereken is"- mondta a kutatás végző cég vezetője.

    Victoria Gordon szerint a szer bőrrák, agy - és nyakdaganat, mell - és prosztatarák esetében reménnyel kecsegtet.

    "Detonátor a tumoron belül"

    Fogalomtár daganatos megbetegedésekhez


    A daganatos betegségek általános diagnosztikai és kezelési módszereinek ismertetése. Mire számíthat a vizsgálaton?
    Fogalomtár daganatos megbetegedésekhez>>

    Victoria Gordon közlése szerint a szer úgy működik, mint egy detonátor a tumoron belül. Aktiválja a fehérvérsejteket, amelyek aztán felveszik a harcot a ráksejtekkel, és elpusztítják azokat.

    A cég hat éve foglalkozik a szer kifejlesztésével a különleges, és állítólag csak az ausztrál esőerdőben termő növény magjából. "A világ esőerdői lenyűgöző biológiai források, amelyeket védeni és folyamatosan gondozni kell a jövő érdekében, mivel rengeteg olyan növény élőhelyei ezek az erdők, amelyek új gyógyszerek alapanyagai lehetnek. De abból a szempontból fontos a védelem, hogy bolygónk élővilágának több mint a fele ott él."- közölte Victoria Gordon.

    (FH)

    Legutóbb frissült:
    • WEBBeteg.hu
   • Cikkajánló

    Látászavar, szédülés?

    Dr. Kapocsi Judit

    A kezeletlen vagy rosszul beállított magas vérnyomás szövődményei is lehetnek.

    Gyümölcsök és puffadás

    Dr. Hidvégi Edit

    Súlyos szövődményekkel járhat a fel nem ismert fruktózintolerancia.

    Segítünk felismerni a betegségeket - Így végezze az önvizsgálatokat

    Nem lehet elégszer hangsúlyozni a tényt, hogy egy-egy daganatos elváltozás korai észlelése és a korai szakaszban adott orvosi kezelés jelentősen megnöveli a túlélési esélyeket. Ennek tükrében igen fontos, hogy bizonyos önvizsgálatokat havi rendszerességgel mindenki végezzen el. Milyen önvizsgálatok ajánlottak?

    Az idegrendszer befolyásolhatja a daganatos megbetegedések előfordulását

    Ha valaki hosszan stresszben él, annak az idegrendszere, majd az immunrendszere is legyengül. Összefüggést találtak a legyengült idegállapot, a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek kialakulása között. Fontos tehát, hogy a stressz napi szinten kezelve legyen, mert hosszú távon komoly betegségek kialakulását okozhatja.

    Kevesebbszer alakul ki daganatos betegség az allergiásoknál

    Mivel az allergia tulajdonképpen az immunrendszer túlzott válasza, így azoknál, akik allergiásak, ritkábban alakul ki daganatos betegség, mivel a fokozott immunválasz a degenerált sejtosztódást is megtámadja.

    A mellékhere és herezacskó daganatai

    A férfi nemi szervek bármilyen elváltozásával forduljon orvosához, hiszen ha időben fény derül a betegségre, akkor rendszerint kisebb beavatkozás is elegendő, és így elkerülhetőek a radikális műtéti beavatkozások!

    Hallóideg-daganat a fülzúgás, halláscsökkenés hátterében?

    A hallásért és egyensúlyérzékért felelős agyidegen lassan kifejlődő, jóindulatú tumor az életet nem veszélyezteti, áttétet nem ad, de idejében történő felismerése fontos. Egyoldali hallásromlás, fülzúgás és szédüléses panaszok esetén ezért akusztikus neurinóma irányában is vizsgálódni kell.

    Daganatok, amelyektől jobban tartunk, mint indokolt, és amiktől nem tartunk eléggé

    A rákbetegségektől a legtöbb ember eleve fél. Mi lesz, ha velem történik meg? Vajon ez a tünet is daganatra utal? Egyes daganattípusok azonban a többinél is nagyobb rettegést váltanak ki, holott ha megnézzük, mennyire fenyegetőek vagy milyen gyakoriak, kiderül, hogy azoktól a rosszindulatú betegségektől félnek a legtöbben, amik jóval ritkábban fordulnak elő, mint mások. A WEBBeteg.hu utánajárt a részleteknek.

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.