Rákkal küzd a Miss Balaton szépségverseny középdöntőse

Blikk
megjelent:

Szűcs Adriána nem hagyja, hogy rákos megbetegedése az álmai útjába álljon: bár jelenleg is kemoterápiás kezelés alatt áll, bejutott a legszebb 24 lány közé.

Tavaly novemberben, mindössze 26 évesen vettem észre, hogy csomók vannak a mellemben. Nem volt könnyű az elején, hiszen először elküldtek, mondván, ilyen fiatalon nem lehet mellrákom – kezdte Adriána, aki nem hagyta annyiban a dolgot, hiszen a nagymamája is évekig küzdött a rákkal, így fennállt a veszélye annak, hogy örökölte a betegséget.

Sajnos, végül beigazolódott a rossz sejtése: mellrákkal diagnosztizálták

Többek között azért jelentkeztem a versenyre, hogy felhívjam a figyelmet arra, a rák nem életkor szerint válogat. Elhatároztam, hogy részt veszek a Miss Balatonon akkor is, ha kezelés alatt állok, és bekerülök a legjobb 14-be, hogy egy egész országnak megmutassam: mosolyogva is végig lehet csinálni a kemoterápiát – árulta el a fiatal szépség, majd hozzátette: nem igazán viselte meg, hogy elvesztette a hajkoronáját, és bár olykor szörnyen rosszul van, tudja, egy pillanatig sem szabad elhagynia magát.

Nem véletlenül sikerült idáig eljutnom, hiszen a párom mindenben támogat, ráadásul sokat segített a Mellrákinfó Egyesület, valamint az, hogy nyilvánosságra hoztam a betegségem – mondta Adriána.

Bővebben Mellrák - Ezekre figyeljen az önellenőrzés során

A teljes cikket a blikk.hu holnapján olvashatja.

Cikkajánló

Fogantatás előtt
Fogantatás előtt

Életmódváltásra is szükség lehet.

Hát- és derékfájás
Hát- és derékfájás

Mire utalhat, ha reggel tapasztalja?

WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Horváth Viktória, fogszakorvos
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.