Sztárok fogtak össze a beteg Vivienért

Red Lemon Media
megjelent:

Összefogtak hazánk sztárjai, hogy megmentsék egy súlyos rákbeteg kislány életét. A három éves Vivien megrázó története bejárta az országot, és eljutott a Jóban Rosszban sztárjaihoz is.

Sztárok koncertje Vivienért

június 10., hétfő 18:00

Ferencvárosi Művelődési Központ

Kembe Sorelt és Juhász Adrit annyira meghatotta a gyermek kálváriája, hogy jótékonysági koncerthez adták nevüket, ahol olyan népszerű énekesek lépnek majd színpadra Vivenért, mint Tóth Vera, Barbee, Pál Dénes, Nagy Adri, Kállay Saunders András és Miller Zoltán.

gyerekEgy három éves kislány futkározik, nevetgél, rosszalkodik… így tesz Vivien is annak ellenére, hogy a kislány három éve küzd a rákkal. A család mindent megtett a gyógyulásáért, pedig a magyar orvosok már lemondtak róla. Viven egyetlen esélye egy vietnámi klinika, ahol az életmentő kezelést már megkezdték az ottani orvosok az eddigi támogatóknak köszönhetően, azonban az anyagi keret egyelőre nem fedezi teljes kezelést. A Jóban Rosszban sztárjai, Juhász Adri és Kembe Sorel egy személyes találkozón annyira közel kerültek Vivienhez, hogy komoly döntésre szánták el magukat.

„Korábban is érzékenyen érintett, ha valakinek segítségre volt szüksége, most hogy nemsokára apa leszek, Viven története különösen szíven ütött.

Sztárok koncertje Vivienért
Sétáljon sokat gyermekünk, sportoljon, éljen a lehető legegészségesebben! Persze ezzel nem biztos, hogy a daganatos betegségeket elkerüljük, de tudnunk kell: mi mindent elkövetünk, hogy ne következzen be! A gyermekkori daganatos megbetegedések sok tekintetben különböznek a felnőttkoriaktól. Egyes típusú daganatok szinte egyáltalán nem fordulnak elő gyermekkorban, ilyen például akrónikus lymphoid leukémia (a leukémia egyik fajtája), míg más típusú daganatok inkább a gyermekkorra jellemzőek. Daganatos betegségek gyermekkorban - Tünetek és kezelés

A látogatás alkalmával hatalmas meglepetésként ért, hogy ez a pici lány a helyzete ellenére mennyire életvidám, és energikus. Ez nagyon ritka, más hasonlóan súlyos betegségben szenvedő gyermekeknél nem találkoztam ilyennel. Hihetetlenül mély benyomást tett ránk a találkozó, és már a visszaúton szervezkedni kezdtünk Adrival, hogy összehozzunk egy gálaestet.” – mesélte Kembe Sorel. - „Szerencsére mindenki nagyon segítőkész volt, így a résztvevő sztárokkal és baráti segítséggel nagyon hamar sikerült összehoznunk a koncertet. Talán ez az est csak egy csepp a tengerben, de bármennyi pénzt is sikerül gyűjtenünk, azzal is tudunk segíteni.” – folytatta lelkesen a Jóban Rosszban Kalem doktora.

Juhász Adri is szívén viseli Vivien gyógyulását, a találkozó óta mindennapi kapcsolatban van a kislány édesanyjával.

„Nagyon megrázott, amikor először hallottam Vivien állapotáról, a találkozótól kezdve pedig személyes ügyemnek tekintem a sorsát. Rendkívül becsülöm és tisztelem a családot, akikkel már mindennapos kapcsolatban vagyok. Nagyon megszerettem őket, és mindenképpen szerettem volna a továbbiakban is hozzájárulni Vivien gyógyulásához, és minél több ember figyelmét felhívni erre a nemes ügyre.” – árulta el Adri.

Segíts te is, és látogass el június 10-én a Ferencvárosi Művelődési Központba, ahol Tóth Vera, Barbee, Pál Dénes, Nagy Adri, Kállay Saunders András és Miller Zoltán mellett meglepetésvendégek is fellépnek majd. Az estén az adományládába három és ötezer forint közötti jelképes adományokat várnak Vivi kezeléséhez. A koncert szervezõi és a fellépõ mûvészek lemondanak a rendezvényen való részvételi díjról a daganatos.hu alapítvány javára, akik a teljes összeget átutalják Vivi gyógykezelésére.

(Red Lemon)

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Horváth Viktória, fogszakorvos
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Baki Márta, onkológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.