Alvás Világnapja - World Sleep Day 2018

Budapesti Alvásközpont
megjelent:

Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára az életminőség szempontjából. Ezen a napon a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság és a kialvatlanság már-már népbetegség, és megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kell fordítanunk.

A World Sleep Day nemzetközi szervezetével, a World Association of Sleep Medicine és a World Sleep Society partnerségével Budapesten tízedik alkalommal kerül sor az Alvás Világnapja eseményére. A 2018. évi WSD jelmondata: Join the Sleep World, Preserve Your Rhythms to Enjoy Life.

A 2018-as világnapon a következő témakörök kerülnek fókuszba

  • alvás és egészség,
  • alvást segító módszerek és eszközök.

World Sleep Day - 2018.

A rendezvényt a korábbi évekhez hasonlóan nagy médiaérdeklődés kíséri, jelen lesznek a témával foglalkozó hazai szakemberek, orvosok, gyógyítók, alvásterapeuták és újságírók.

  • A World Sleep Day Hungary időpontja: 2018. március 13-a, kedd 10 óra.
  • Helyszín: Budapest

Szakmai partnerek: Magyarország Átfogó Egészségügyi Szűrőprogramja, Budapesti Alvásközpont, Magyar Alvástársaság, Magyar Tüdőgyógyász Társaság, Magyar Pszichiátriai Társaság, Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet, Global Innovation, Medicina 2000 Magyar Járóbeteg Szövetség, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és mások.

További információ: www.napialvas.hu

(Budapesti Alvásközpont)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.