Peteérést elősegítő gyógyszert szedek,eddig eredménytelenül. Van valakinek tapasztalata ilyen gyógyszer szedésével?
Fórum
A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és
valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!
Segitsé
Hozzászóló:Valeri33, 2011-01-23 12:54
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám, férjemmel 2évig próbálkoztunk és sajnos nem jött össze a baba. Elmentünk orvosokhoz is és mindenhol azt mondták, hogy egészségesek vagyunk. Elkeseredésünkbe már nem tudtunk kihez fordulni, sajnos ez egy kicsit megtépázta a kapcsolatunkat is.
Egyszer elmentünk a sógoromékhoz, ahol persze 3 tüneményes kis gyermek van, (mindig könnyes szemmel figyeltem a gyerekeket), leültünk velük beszélgetni és valahogy felhozódott az ezotéria, mágia. Sógorom felesége felvetette azt az ötletet, hogy miért nem keresünk fel egy olyan embert aki ezotériával foglalkozik, hátha segíteni tud. Elmenőbe csak ez járt a fejembe és az úton hazafele menet megkérdeztem a férjemet, hogy mit szólna hozzá.
Nem is nagyon kellett noszogatni, mert veszteni valónk nem volt már. Sajnos sok olyan ezoterikussal találkoztunk akik csak a pénzre mentek, de nem csináltak semmit.
Igaz a szomszédom ezzel foglalkozott, de hozzá nem akartunk menni, végül ő ajánlotta Caliptot. Nem sok reményt fűztem hozzá se, de megpróbáltuk felkeresni. Nagyon elfoglalt volt ezért úgy gondoltam írok neki egy levelet és leírom neki helyzetünket. Örömömre tudott válaszolni megbeszéltük mik a teendők, hogy forduljon a kocka és belevágtunk. Azóta már egy gyönyörű kislányunk van és boldogabbak vagyunk, mint valaha.
Az email cime:
caliptof@gmail.com