A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és
valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!
Nekem mis van pánik betegségem '
Hozzászóló:karesz57, 2010-09-09 15:45
Meglepődtem,hogy olyan sokan szóltak hozzá ' Tényleg sokan szenvednek a pánikbetegségekben ' De mindenki azt gondolja ,hogy az ő betegsége a legsúlyosabb ' Én elájulok amikor vért látok vagy vért vesznek tőlem.Ezért nem lehettem orvos vagy aszisztens. Van még a tériszonyom is. Nem lehettem ács vagy hegymásszó. Mit csináljak? Együtt kel éljek ezekkel és bemagyarázom magamnak,hogy nem veszélyes. Igaz,az is ,hogy csak van bennem a félsz,de nem megyek egyedül a vérvételre vagy nem megyek magas helyre egyedül.Az élet ilyen ' Mindenki harcoljon és győzze le a betegségét '
.....
Hozzászóló:Sunyo, 2010-05-28 15:20
hát eddig nem ismerek olyat aki hobbiból vagy élvezetből csinálná
nagyon súlyos
Hozzászóló:tibi24, 2010-05-28 13:07
ez nagyon súlyos betegség
Pánikroham
Hozzászóló:maya77, 2010-05-27 09:48
Szia Sunyo!
Hasonló cipőben járok mint te. Tavaj szeptember óta nem találtak semmien kezelést a problémámra. Végigjártam az összes létező orvosi rendelést, magán orvost. Mindegyik más gyógyszert írt ki, mindegyiknek más volt a diagnózisa. A frontint szedem egy jó ideje de erről is le kéne álni. Mostanában arra kelek hogy remegek mint a kocsonya, 120 a pulzusom és nem tudom mitől. Voltam e miatt is orvosnál de azt mondta hogy a remegés a feszültségtől van a magas pulzus meg a sportolástol. A sportolás miatt megemelkedő pulzus fél óra mulva visszaál a normál értékre az enyém egész nap kitart. Már nem merek a háziorvoshoz menni mert hülyének néz a bajaim miatt. Ilyenkor mit kell tenni? Kihez forduljak a gondjaimmal? Ugy vagyok vele hogy elviselem, bekapom a bogyót aztán majd lesz valami! Elegem lett abból hogy nem segitenek a probléma megoldásában, tartsák a markuk és ha nem kapnak semmit akkor mint ahogy te is írtad le sz.. a betegeket. Itt is adtak tanácsot a forumozók és kösz is érte mindenkinek, de magunk kel változtatunk életünkön, jobban odafigyelni magunkra. Üdv!
Valamikor télen vagy késő ősszel írtam, hogy pánikrohamoktól és szorongással küszködök! Azóta jó néhány hónap telt el.
Megfogadtam a tanácsot, hogy keressek fel egy pszichiátert...megtettem. Sajnos azzal szembesültem, hogy az orvosi kezelés nem segített rajtam s csak rontott a helyzeten. Az első kezelőm antidepresszánsokat írt fel amik után csak még jobban szenvedtem, így felkerestem egy másikat aki alvászavarra és "érzelmi kiegyenlítőket" írt fel, az egy hónapos szedés alatt már a 2. héten nem reagált a szervezetem a gyógyszer hatására. Olyasmire mint, pl.: Depakine.
Másrészt mindegyik orvosom úgy kezelt mint valami szaros wc-ét amit nagy undorral kell kitakarítania. Elegem lett az állandó tárgyszerű foglalkoztatással és hozzáállásokból. Most se gyógyszer, se orvos. Egyikben se bízom már...
Tilajukkajának!
Hozzászóló:anyamaci69, 2010-03-20 23:57
Szia! Írtam e-mailt, kérlek válaszolj!
Végleges Gyógyulás
Hozzászóló:ajoyrider, 2010-03-10 18:19
Kedves Fórumozó Barátom!
Szeretnélek megismertetni a végleges gyógyulás receptjével. Nem kell most rögtön hinni nekem, nem akarok rád sózni semmit. Csak olvasd el a honlapomon kérhető, teljesen ingyenes 38 oldalas tanulmányt.
http://depigyilkos.fw.hu
További szép napot,
Adam JoyRideR
aranykatának
Hozzászóló:anyamaci69, 2010-02-18 07:11
A Lisztérzékenyek Országos Szövetségének honlapján mindent megtalálsz.Most ennyire van időm, az év eleji terméklistát bújom, gyártókkal levelezem, hogy milyen élelmiszerek gluténmentesek. Egyébként ez a téma inkább a Lé fórumta való, nem a pánik oldalra. Na szaladok, minden honnan késem ......
jelentkezés
Hozzászóló:aranykata, 2010-02-17 21:24
Kedves anyamaci Jelentkezem A papíron rekurrens depressszió, pánik szindróma.Most nem részletezem, megírtam neked egy véka levelet, és valamit megnyomtam, és eltünt.Rengeteget írtam, majd ha érdekel egyáltalán egyszer újra leírom. Küldhetnél egy- két glutén mentes kenyér helyettesítő receptet, olvastam,hogy tudsz üdv aranykata/csak igy egyben/
kérdés anyamacinak
Hozzászóló:aranykata, 2010-02-17 20:25
Kedves anyamaci,nem értem a felháborodásod,hiszen fogalmam sincs már hol olvastam a hozzászólásod. De miért is lényeges ez? Beszélgetünk,nem de? Én sok gonddal küszködöm, és nincs nagy kedvem a cinikus hozzászólásokra való visszajelzésekre.Inkább azt meséld el nekem ,hogyan gyógyúltál meg, hiszen minden vágyam nekem is ez! aranykata