Pánik indul...

Szerző: ajtatosmano.

A BLOG LEÍRÁSA

A pánik hűséges társ. Velünk van jóban, rosszban.

Látogatás: 37479 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Csakúgy írkálok

2009.03.13.

Szülők és gyerekek

2009.03.12.

Halihó! A tegnapi napomért dícséretet érdemlek, úgyhogy képzeletben megveregettem a vállamat. Elmentem a kislányomhoz, utána felmentem Anyuékhoz (ugyanabban a bérházban laknak, csak másik lépcsőházban), és már alig vártam, hogy hazajöhessek. Nem azért, mert bármi bajom lett volna, csak úgy. Erre az Apukám (a továbbiakban Papa) kérdezte, hogy ráérek-e, mert el akar menni a Média Markt-ba tv-t venni a Nagyikámnak. Na, erre rögtön kezdtem rosszul érezni magam. Gondolom másnak is vannak "gondjai" az ilyen hatalmas áruházakkal (Tesco, Cora, stb.), nekem már csak a megemlítése is elég, hogy bepánikoljak. Ez azért érdekes, mert 5 hónapig dolgoztam a Tesco-ban , és még szerettem is. De azért bátran igent mondtam. Majdcsak túlélem valahogy. Na, el is mentünk, és JÓL BÍRTAM! Teljesen meg voltam elégedve magammal. Tegnap be is akartam írni ide a blogba, de olyan sz.. volt a netem, hogy nem próbálkoztam inkább. Ja, még az fontos, hogy Papa és Anyóca bármit kérhetnek tőlem, mert amikor nagyon a béka segge alatt voltam (értsd: nem mozdultam ki a lakásból, és úgy egyáltalán nem csináltam semmit, csak ültem egy helyben), na akkor Ők jöttek, elvittek sétálni, villamosozni, nálam aludtak, ha szükségem volt rá, a Papa elkísért az orvoshoz, a munkanélkülibe, stb. EZT soha nem tudom eléggé meghálálni NEKIK!

Dilemma

2009.03.06.

Robbanásveszély

2009.03.04.

Helyzetjelentés

2009.03.03.

Problémák

2009.03.01.

Póthírek

2009.02.25.

Sztárok kontra pánik

2009.02.14.

Hajdanán a pánikbetegséget amolyan női hisztinek tartották. Ma már többnyire elismert betegség, bár még mindig vannak, akik szerint ez nem betegség. Az orvosok között is! Éreznék csak azt, amit mi, rögtön megváltozna a véleményük! Észrevettétek, hogy egyre több sztár szenved pánikbetegségben? Molnár Anikó még könyvet is írt róla! Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe? Valószínűleg több tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, mint neki. És  most újabb sztárral bővült a csapatunk! Britney Spears is pánikbeteg lett! Szegény.