Hát kitépem a hajamat!

Szerző: Anka

A BLOG LEÍRÁSA

Trichotillománia - 30 éve.

Látogatás: 128179 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Ici-pici csoda

2011.02.24.

Csoda történt. Tegnap egyetlen szál hajat sem téptem ki. Nem tudom, mi lehetett az oka, de már évek óta nem  votl ilyen nap. Olyan már volt, hogy egy évben 3-4 napig nem csináltam, mert vagy nem voltam egyáltalán egyedül, vagy éppen valamelyik nagy elhatározásomat próbáltam megvalósítani. Amiből aztán persze nem ltt semmi. Tudjátok: majd hétfőtől, majd elsejétől, stb. stb.

Vissza önmagunkhoz - csecsemőkor

2011.02.21.

Régóta tartozom ennek a könyvnek az elolvasásával a pszicológusnak és persze saját magamnak. Nagyon nehezen jutottam hozzá, megvásárolni nem sikerült, a könyvtárakban meg hosszú hónapokig "ültek" rajta. Most már nem is csodálom. Annyira nehéz olvasmánynak tartom! Igen lassan fogom magam átrágni rajta, már most látom. És az eddig olvasottaktól nem lett jobb kedvem. Szörnyűséges. Viszont már nem kérdezem, hogy miért ver engem az Isten, mit vétettem. Most már tudom: semmit. SEMMIT!  ŐK szúrták el, és azon fogok igyekezni, hogy magamon segítsek, meg a gyerekeimen. A szüleimen már úgysem tudok. És nem is biztos, hogy nekem kellene, de hát én egy ilyen hülye vagyok, ezt is belém nevelte az anyám. Mindenkinek mindig ugrani, adni, segíteni, akkor is, ha nem kérték. Akkor is, ha cserébe le se...

Levél apámnak

2011.02.15.

Kedves Apu!

Pszichológus

2011.02.14.

Mint már említettem, nekem a pszichológus már nagyon sokat segített. A fő problémámat ugyan még (?!) nem sikerült megoldanom, de tisztában vagyok vele, hogy rajtam múlik. Sok lehetséges útvonalat keresett már nekem a cél eléréséhez, mint ahogy az orvos is. De hogy én mitől vagyok tehetetlen? Kifogásokat keresek, halogatok. Néha belegondolok abba, hogy évek óta odajárok nyűglődni, látom, hogy gondolkozik, töri a fejét, kérdez, mosolyog, összenevet velem, vagy éppen látszólag álmosan hallgatja, amit összehordok. És szégyellem magam, hogy valószínűleg nincs velem kapcsolatban sikerélménye. Eleinte nagyon megkínlódtam, nagyokat sírtam. Néha most is a könnyeimmel küszködöm.

Álom

2011.02.14.

Szkunk

Még mindig

2011.02.11.

Még mindig van mélyebben.

Levél anyámnak

2010.09.15.

Kedves Mama!

Tépelődés

2010.09.14.

Pictures?

2010.08.25.

Én vagyok béna, vagy már nem lehet képet feltölteni? A régieket sem találom.

A helyzet változatlan

2010.08.24.

Most megüt a guta! Végre ideültem és erőt vett rajtam az írási kényszer. Írtam egy csomót, és egyszer csak kidobott a rendszer. Hogy fogom ezt megint összehozni?