Szépség és Egészség

Szerző: plasztikaisebeszetneked

A BLOG LEÍRÁSA

Üdvözlök mindenkit! Eddig főleg plasztikai sebészettel foglalkozott a blogunk. Ezt szeretnénk kiegészíteni dietetikával is. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Látogatás: 139490 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Bölcsességfog fájdalom kisugárzása: mikor fordulj orvoshoz?

2020.08.12.

A bölcsességfog fájdalom kisugárzása nem csak az érintett területre lehet hatással, hanem a fogsor egészére is. A visszatérő fájdalmak, a gyulladások, a gyakran előforduló ínygyulladás mellett a fogsorra gyakorolt negatívumok is mindenképpen odafigyelést érdemelnek. Fontos tehát, hogy legyen szó fogszabályozásról vagy a torlódások kialakulásának megelőzéséről, a bölcsességfogak növekedési iránya és azok elhelyezkedése biztosan fókuszba kerülnek.

A leggyakoribb bölcsességfog fájdalom tünet a visszatérő fájdalmak

A hátsó nyolcasként is ismert bölcsességfogak az emberek 75-80 százalékánál okoznak valamilyen problémát. Még ha teljesen ki is nőnek azok, akkor is előfordulhat, hogy ferdén teszik azt, ezzel megnehezítve a tisztítást. Nem ritka, hogy egyszerűen nincsen elegendő hely a szájban a bölcsességfognak, ezért az oldalirányba nő ki. Az így kialakult elhelyezkedés miatt az ételmaradékok könnyen a fogak közé ragadnak, melyektől fogselymezéssel sem egyszerű megszabadulni.

A mellplasztikai műtétek fajtái: nagyobbítás, felvarrás, kisebbítés

2020.06.08.

A mellplasztikai műtétek már hétköznapinak és orvosi szempontból is rutin eljárásnak számítanak. A szép dekoltázs és a nőies idomok utáni vágy nem csak párkeresési szempontok miatt fontos a nők számára, hanem sokkal inkább már önértékelési és önbecsülési kérdés miatt döntenek a beavatkozás mellett. A mellplasztikai műtéteknél már nem kell egyből az implantátumokra és a méret növelésre gondolni, sokkal inkább korrekciós műtétként kell rá gondolni, ami hozzájárul a test esztétikájának és komfortérzetének a növeléséhez.

A mellplasztikai műtéteknek három fajtája van. A nagyobbítás, a felvarrás és a kisebbítés. Mindhárom eljárás biztonságos, mivel előzetesen egészségügyi állapotfelmérés készül, illetve egyéb kivizsgálások előzik meg a beavatkozást. A műtét, illetve a célok minden esetben a páciens igényeit és az egészségügyi szempontokat szem előtt tartva kerül kialakításra. A különböző mellplasztikai beavatkozásokat mutatjuk be a következő sorokban és minden esetben feltüntettük, hogy átlagosan mennyi az adott beavatkozás ára egy budapesti plasztikai sebészeten.

Dr. Wágner Pál: fókuszban az elérni kívánt eredmény

2020.06.08.

A szépség és a vonzó külső érdekében napjainkban egyre többen fordulnak plasztikai sebészhez, és igyekeznek megvalósítani megjelenésükkel kapcsolatos álmaikat. Ehhez ma már ténylegesen is adott minden, hiszen a plasztikai sebészet számára alig akad lehetetlen. Kétségkívül a legnépszerűbb beavatkozás a mellplasztika, de a hasplasztika és a zsírleszívás iránt is sokan érdeklődnek. Legyen szó bármely területről, a minden szempontból kifogástalan munkát végző szakember megtalálása nem könnyű feladat. Nem csak a szakmai hozzáértés a fontos ugyanis, hanem az is, hogy maximálisan megbízzunk páciensként a választott sebészben. Ugyanakkor nem mehetünk el az ideális eljárás megtalálása mellett sem, hiszen a kívánt eredményre csak akkor számíthatunk, ha a szakemberrel közösen kerül kiválasztásra az a módszer és cél, melyet el szeretnénk érni. A területen egyedülálló szakmai tapasztalattal és emberi hozzáállással várja pácienseit Dr. Wágner Pál, aki 1999 óta tagja a Kontur Plasztikai Sebészet Kft.-nek.

Karrier

Dr. Vincente Rodrigo - elkötelezettség a plasztikai sebészet iránt

2020.06.08.

A plasztikai sebészet kínálta előnyöknek köszönhetően ma már minden gond nélkül megvalósíthatóak a kívánt formák, és legyen szó akár alakformálásról, akár a nagy népszerűségnek örvendő mellnagyobbításról, a vágyott eredmények elérhetővé váltak. Természetesen nagyon sok múlik azon, milyen szakembert választunk a feladatra, hiszen a szakértelem mellett az emberi hozzáállás és a szimpátia is lényegesek. A területen egyedülálló profizmussal szolgálja a szépülni, fiatalodni vágyók igényeit Dr. Vincente Rodrigo, a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum külföldi származású főorvosa. A szakember ISAPS tagsággal rendelkezik, mely egyértelmű jele annak, hogy területén kiemelkedő profiként tevékenykedik.

Gyors és fájdalommentes felépülés mellplasztika után? Lehetséges!

2020.06.08.

A  formás, feszes keblek minden nő álmai között szerepelnek, hiszen a nőiség szimbólumainak számítanak azok. A természet azonban nem mindenkihez kegyes, és gyakran előfordul, hogy elégedetlenek vagyunk melleink méretével, feszességével. Ilyenkor kínál remek megoldást a mellplasztika, melynek segítségével korosztálytól függetlenül orvosolhatóak az akár pszichés problémákat is okozó hiányosságok. Legyen szó azonban akár mellnagyobbításról, a vele sokszor együtt választott mellfelvarrásról, akár mellkisebbítésről, nagyon fontos, hogy a műtét utáni időszak teendőivel is tisztában legyünk. Ez legalább olyan lényeges, mint a beavatkozásra való felkészülés. Néhány hasznos tippet megfogadva rövidebbé és kényelmesebbé tehető a mellplasztika utáni időszak. Lássuk, mire érdemes figyelni, ha a beavatkozáson már túl vagyunk!mellplasztikát követően mindenki másként éli meg a jelentkező fájdalmat. Ez függ az egyén fájdalomtűrő képességétől, vagy például a beavatkozás mértékétől. A helyzetváltoztatáskor érezhető feszülés teljesen természetesnek számít, ezzel meg kell tanulni együtt élni egy darabig. A végleges eredményt azonnal nem lehet majd észlelni, kis türelemmel azonban hamarosan azt a képet látni viszont a tükörben, amelyet a műtét előtt megálmodtunk.

Dietetikai Tanácsadás - Miben segíthet a dietetikus?

2016.12.05.

Na de ki is az a dietetikus? Mivel foglalkozik, és miben tud az embereknek segíteni?

A paleolit étrend - Mik az előnyei, hogyan kezdjük el?

2016.11.29.

Mi az a paleolit táplálkozás?

A paleolit táplálkozás vagy „ősember diétának” a lényege, hogy sok fehérjét, zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, ezek közül is minél többolyan étel kerüljön az asztalunkra, amelyek természetesek, és lehetőleg csak minimális ipari feldolgozáson estek át. Kerülni kell a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, mint a gabona és burgonyafélék.