Van kiút!pánik

Szerző: Stego

A BLOG LEÍRÁSA

Pánikbetegség

Látogatás: 8145 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

ahogy ígértem

2009.03.09.

Szóval ahogy ígértem,bemásolok ide egy kis szöveget,ami msn beszélgetés részletei,de ugy,hogy kivannak szedegetve,ezért nem összefüggőek a szövegek,de szerintem így is érthetö lesz.Remélem hasznára lesz valakinek.Ja és nem tettem idézöjeleket,de csak azért mert lusta voltam.:S:DPusz mindenkinek és jobbulást!!

Kiállni az igazadért, a véleményedért, a meggyőződésedért - ettől leszel az, aki vagy. Ez a te személyiséged.

Sorstársak

2009.02.22.

A negatív löketet csak azért kaptam,mert egyszerre nagyon sokat olvastam,és persze nekem mindig a negatív dolgok ragadnak meg elöször.Hát miért is ne.bizonyos hogy én is fogok ide negatív dolgokat írni,nem keveset,mert van bőven.De természetesen sok eröt tudtam meríteni mindenki blogjából!!És ezt nagyon köszönöm!És itt kezdtem el fölismerni,hogy milyen lehet az,amikor az ember ebben a betegségben eljut arra a pontra,hogy kezd poént csinálni a saját "idegbajábol"....de ezt már lehet hogy irtam.Állítolag egyébként ez segít a gyogyulásban.

Mivel én nem járok orvoshoz,és a közelemben nincs egy olyan megértö és terhelhetö ember sem,akivel megoszthatnám ezeket a pánikos dolgokat,ezért nagyon jó,hogy itt sorstársakra találtam!

Van kiút!

2009.02.21.

Sziasztok!6 éve vagyok pánikbeteg.Végig olvastam az összes pánikról szoló blogot.Egyrészt jó volt olvasni,hogy szinte ugyanazokat a dolgokat mások is megélik.S már már komikusnak láttam a helyzetünket.Talán sok mindenen keresztül kell mennünk ahhoz,hogy eltudjunk saját magunkon viccelödni.Persze ez sem mindig megy.
Átéltem már én is a poklok poklát.