WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog

Szerző: WEBBeteg

A BLOG LEÍRÁSA

Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.

Látogatás: 133164 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Vezető orvos szakértőt keresünk

2012.08.27.

A Szinapszis cégcsoport vezető orvos szakértő munkatársat keres budapesti vagy debreceni munkavégzéssel.

Feladatok:

Hároméves a WEBBeteg

2011.02.14.

Köszönjük a WEBBeteg.hu olvasóinak, hogy ilyen sokan regisztráltak oldalunkon! Weboldalunk hároméves lett, ebből az alkalomból nyereményjátékunk résztvevői között három WEBBeteg Magazint sorsoltunk ki.

A nyertesek neve: Bucsky Péter, Nagy Anna és Kolki Csaba

Díjnyertes cikk

2011.02.10.

Az Év Honlapja 2010 - Szavazzon Ön is a WEBBeteg-re!

2010.11.25.

A WEBBeteg 2010-ben is indult az Év Honlapja címért. Minden kategóriában egyetlen oldal nyerheti el a rangos díjat.

A verseny lezárását követően a közönség is szavazhat kedvenc honlapjára. A legtöbb szavazatot kapott oldalt Közönség Díjjal jutalmazza a zsűri. Az ünnepélyes díjátadóra 2010. december 2-án kerül sor.

Webfejlesztőt keresünk

2010.11.15.

A H2Online Kft. webfejlesztő munkatársat keres online marketinggel és saját online termékportfoliójával összefüggő programozói feladatokhoz.

Európai döntőben

2010.10.05.

Portálunk munkatársa, Fazekas Erzsébet képviseli Magyarországot az Európai Uniós Egészségügyi Újságírói Díj 2010 döntőjében.

"A díj azokat az újságírókat jutalmazza, akik jelentős mértékben elősegítették, hogy a polgárok megértsék a különböző egészségügyi kérdéseket, és akiknek írásai kifejezésre juttatják a betegek és az egészségügyi dolgozók elvárásait és gondolatait." - olvasható a díj honlapján.

Vért ad a WEBBeteg szerkesztősége

2010.08.05.

Tisztelt Látógatóink!

Munkatársat keres a WEBBeteg

2010.07.28.

A WEBBeteg portál online marketing asszisztenst keres debreceni irodájába.

A leendő munkatárs feladatai:

Kutatáshoz keresünk jelentkezőket

2010.07.24.

Partnercégünk, a Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft. jelentkezőket keres egy fogamzásgátlással kapcsolatos kutatáshoz. A részvételt a cég 5000 Ft-tal honorálja.

Megújul a WEBBeteg.hu

2010.06.16.

Három hónapos előkészítés és hét hónapnyi fejlesztői munka után, jelentős beruházás eredményeként szerdától megújult formában találkozhat a WEBBeteggel.

A változás érinti az egészségportál megjelenését is, ám a megújulás igazán a színfalak mögött érhető tetten. A fejlesztéshez felhasználtuk a portál üzemeltetése során felhalmozódott kétéves tapasztalatot, a látogatók körében végzett usability kutatás eredményeit, illetve a felmerülő hirdetői igényeket.