WEBBeteg gépház és szerkesztőségi blog

Szerző: WEBBeteg

A BLOG LEÍRÁSA

Szerkesztőségünk mindennapjairól, a portálunkkal kapcsolatos újdonságokról számolunk be online naplónk oldalain.

Látogatás: 133320 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Mennyire vagyunk egészségtudatosak?

2008.07.03.

Szavazásainkon rendszeresen érdeklődünk arról, hogy látogatóink milyen mértékben és hogyan óvják egészségüket. Csak akkor fordulunk szakemberhez, ha probléma van az egészségünkkel, vagy teszünk is érte, hogy minél kisebb legyen a betegség kialakulásának kockázata?

Az eddigi (nem reprezentatív) szavazásokból kirajzolódó kép vegyes. Legtöbben tudunk arról, hogy mire is kell figyelnünk, és teszünk is egészségükért, ám gyakran csak félmegoldások születnek. Eljárunk az ajánlott szűrővizsgálatokra, azonban sok alkalom kimarad. Ha időnk nem engedi, bizony ki-kimarad a reggeli, és nem elég rendszeres a táplálkozásunk.

WEBBeteg RSS csatornák

2008.06.14.

Újonnan bővített szolgáltatásunkkal Ön egyszerűen férhet hozzá az WEBBetegen megjelenő tartalmakhoz. Az RSS-csatornákon keresztül szinte azonnal értesülhet arról, ha kedvenc rovatában új cikk jelenik meg, így kényelmesen figyelemmel tudja kísérni az Önt érdeklő témákat!

Adja kedvencei közé a WEBBeteg valamelyik hírcsatornáját is, kattintson ide!

Fórumozzon egyszerűbben!

2008.06.02.

Mi az újdonság a WEBBeteg fórumain?

Nézze meg térképen is!

2008.05.24.

A WEBBeteg legújabb szolgáltatásával nem csupán választott orvosának, patikájának elérhetőségét, címét tudhatja meg, hanem a Google Maps szolgáltatás segítségével egy kattintással térképen is megtekintheti a rendelő, gyógyszertár helyét. Az útvonaltervező segítségével a legrövidebb utat is könnyedén megtalálja, amennyiben megadja pillanatnyi tartózkodási helyét.

Amennyiben kényelmesen szeretne orvost, gyógyszertárat keresni, esetleg egy kórház adataira van szüksége, használja a WEBBeteg Orvoskeresőjét, Kórházkeresőjét, Patikakeresőjét!

Önök nézték!

2008.05.06.

A legutóbbi héten az alábbi cikkekre voltak legtöbben kíváncsiak Önök közül:

Melyik kávé árt az egészségnek? Magasvérnyomás - Amit Ön is megtehet

Miért újult meg cikk oldalunk?

2008.05.02.

Ahogy Önök bizonyára észrevették, a WEBBeteg cikkeire kattintva április végétől megújult oldallal találkozhatnak.

Mire szolgál mindez?

Önök nézték!

2008.04.25.

Az elmúlt időszakban a következő három cikk keltette fel leginkább az Önök érdeklődését:

Szolgáltatásaink közül továbbra is Az orvos válaszol rovatunk a legnépszerűbb, az elmúlt héten mintegy tízezer oldalát tekintették meg.

Megújult személyes oldalunk

2008.04.23.

Újabb szolgáltatásokkal bővült a regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára biztosított személyes oldal. Mostantól méginkább megéri regisztrálni és visszalátogatni honlapunkra, hiszen a WEBBeteg az alábbiakkal segít Önnek.

Önök nézték!

2008.03.12.

Miközben igyekszünk megjelenni minél több fórumon, eljuttani azt az információt látogatóinknak, hogy az egészégtudatosság része az életüknek és mi ebben segítünk nekik, addig látogatóink száma is egyre növekszik. 
Mostanra meghaladtuk a 12 000 látogatást, mely mindenképpen pozitív visszajelzés. Köszönjük a bizalmat!

Online Gyógyszer Konferencia

2008.03.12.

A Kreatív csoport szervezésében 2008.02.28-án megrendezésre kerülő Online Gyógyszer Konferencián mi is részt vettünk, mint újdonsült egészségügyi szereplő, karöltve együttműködő partnerünkkel, a Szinapszis Kft-vel.