• Beteg klub

    Segítség
    Halom Borbálának hívnak, 1973. május 21-én születtem. Van egy 18 éves lányom. A családban korábban nem volt mellrák. 6 éves koromtól versenyszerűen vitorláztam és síeltem, amiket ma már csak hobbiként űzök. Szeretek olvasni, fotózni, írni, utazni, nevetni. Imádom a virágokat! Egy nemzetközi virágküldő cégnél dolgozom immár 8 éve.
    Szeptember közepén január 2.-ára kaptam agyi MRI-re időpontot. Nincs orvos ismerősöm, de a recepciós hölgy figyelmeztetett, hogy érdemes érdeklődni, mert előfordul, hogy valaki nem megy vagy lemondja. Okt. 7.-én arra jártam, bementem érdeklődni és szerencsém volt. A 8 órás beteg nem jelent meg, így nekem rögtön elvégezték a vizsgálatot. Nagyon hálás vagyok a Szegedi Diagnosztikán dolgozóknak.
    Aranyér problémámmal jelentkeztem a kórház sebészeti rendelőjében 2002 decemberében. A sebész megtükrözött azt mondta, hogy nem kell műteni. Kúpot, kenőcsöt írt fel, és keddenként meg kellett jelennem a rendelésen.
    http://annonc.oxfordjournals.org/content/early/2012/05/09/annonc.mds095.full Egy hiteleles vizsgalati eredmeny, mely igazolja, hogy taxan kezelesek okozhatnak tartos allopeciat. Erdemes megbeszelni a kezelo orvossal kemoterapia elott. Egyenlore csak angolul all rendelkezesre, de az orvosoknak tudni kell rola.
    .....
    2008. október 16-án az oviból hazafelé jövet az akkor 5 éves kisfiú minden előzmény nélkül hirtelen belázasodott.
    Nem mindenkinek adatik meg az istenhit, de minden ember hihet magában - ez gyógyulásunk legfőbb titka. Igen! Én hittem magamban, hittem a gyógyulásomban.
    2013.07.08-án méhnyakrákkal diagnosztizáltak, I/B/1. stádium, üvegsejtes daganat. A terápia radikális Wertheim műtét, a daganat típusa (rendkívül agresszív, rosszindulatú és kiszámíthatatlanul terjed mind időben, mind térben) miatt sürgősséggel. 07.31-re kaptam időpontot. 37 éves vagyok, még nincs gyermekem – totális volt a kétségbeesés.
    Kedves sorstársaim! Nekem 10 éve van szociális fóbiám, de ezen kívül számos pszichés problémát is megállapítottak: súlyos személyiségzavar, állítólag skizofrén is vagyok, és sorolhatnám. Úgy gondolom, ezek nagyon erősen összefüggenek egymással. Igazából az én problémám túl összetett és bonyolult ahhoz, hogy itt bővebben részletezzem. Nem is ez a célom! Hanem olyan lelki társat vagy társakat keresek (de inkább csak egy emberre szeretnék koncentrálni),...
    2011 áprilisában tűnt fel Norbika szüleinek, hogy valami nem stimmel a kisfiúval.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!