Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis)

A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Párkapcsolat kialakítása

Hozzászóló: mezokovesdi, 2017-10-11 21:06
Sajnos nem találtam megfelelő oldalt, ahol párt tudnék találni - ezzel a vírusfertőzéssel. Egy van ami ciprusi érdekeltségű, és nagyon drága. 50 feletti értelmiségi nő vagyok. Aki tud megfelelő fórumot, kérem írjon a [email protected] e-mail címre. Hálás köszönet érte!

Ha senkit nem szeretnél megfertőzni...

Hozzászóló: Csaba2, 2016-02-16 12:39
Kedves Női Fórumozók! Ha valaki közületek herpeszes, és nincs társa, de szeretne megismerkedni egy férfivel, akinél nyugodtan vállalhatja magát, írjon nekem! Nálam nem kell attól tartanod, hogy megfertőzöl.

26 eves lany vagyok. Kb. 3 eve jott ki rajtam

Hozzászóló: danna, 2012-06-13 21:46
26 eves lany vagyok. Kb. 3 eve jott ki rajtam eloszor a herpesz. Sajnos, mire kiuteseim lettek, mar a paromat is megfertoztem; ugyhogy egyszerre elvezhettuk az elso genitalis herpesz elmenyet. Baratom akkor nagyon kiakadt, mert o kulfoldi reven elottem szigoruan csak ovszerrel szeretkezett... en azert voltam szomoru, mert nem eppen ilyen eletre szolo ajandekot akartam adni neki. nekem viszonyleg gyakran kiujul ez a betegseg, bar mostmar rajottem, hogy nalam CSAK a lelki allapotomtol fugg a gyakorisag. Azert a biztonsag kedveert lizint en is szedek, nekem legjobban a Calivita ceg VirAgo nevu keszitmenye jott be. A baj csak az a lizinnel, hogy amint nem veszem be a napi 1-et mar rogton megjelennek az elso tunetek. Egyebkent a folyamatos lizin szedes sem megoldas mert hosszu tavon a vese nem szereti. Aminek nagyon orulok, az az, hogy a paromnak, az elmult 3 eveben max 3 szor voltak tunetei. Vegulis o a ferfi... neki kell erosnek lenni. Amugy o nagyon megerto ilyen teren. Azt mondta, hogy ot egy herpesszel nem tudom elriasztani magamtol... probalkozzak massal. :) Mindenkinek minden jot! Ne legyetek ketsegbe esve... mert attol csak gyakrabban kijon. Fogadjatok el, hogy ez van... es ne felejtsetek el, hogy nem vagytok egyedul!!! Lehet szep, es teljes az elet, akkor is, ha a hu tarsunkka szegodik a genitalis herpesz.

sziasztok én ma megyek a dokihoz nég nem

Hozzászóló: Z, 2012-03-06 12:34
sziasztok én ma megyek a dokihoz nég nem tudom h fertőzött vagyok vagy sem! viszont a gyrekvállalást illetően rosszak az elképA nemi szervi herpesz nem zavarja sem a terhességet, sem a szülést. Azok szervezetében, akik már átestek fertőzésen, a méhlepényen átjutni képes, tehát a magzatot is védő ellenanyagok termelődnek. Veszélyes helyzet két esetben fordulhat elő:A súlyos lefolyású első betegség a terhesség első három hónapja alatt spontán vetélést eredményezhet.Súlyos első betegség a terhesség utolsó időszakában is okozhat problémát, ekkor ugyanis még nem termelődik ellenanyag, ami a magzatot megvédené. A szülés közben elszenvedett magzati fertőzés halálos agyhártya-agyvelőgyulladást okozhat. A kockázat csökkentésére ilyenkor császármetszés javasolt.zelések! :

sziasztok! Tehát ha jól értelmezem az

Hozzászóló: kérdezŐ, 2012-02-17 12:55
sziasztok! Tehát ha jól értelmezem az ember ha fertőzött élete végéig gumival szeretkezhet csak? mi a helyzet a homeopátiás gyogyszerekkel? egyik masik klinika állitja, hogy garantáltan kivezeti a szervezetből.. esetleg bárkinek tapasztalat? Kolloid, meg citromfű teafaolaj .. ezeket hagyjuk, ismerem mindet egyik sem vált be.. maximum a c vitamin ami tényleg ér is valamit.. Tényleg csak egy egyenes választ szeretnék.. hogy akkor most innentől csak gumi és más semmi, vagy azért még van remény.. megfertőzni nem volna jó senkit sem.

Sziasztok!Kb. egy órája jöttem el a nőgyógyászomtól

Hozzászóló: Katja, 2012-02-16 17:13
Sziasztok!Kb. egy órája jöttem el a nőgyógyászomtól azzal a hírrel, hogy "Hát, önnek herpesze van!". Az első rakcióm az volt, hogy HERPESZ? Hogyan?8 hónapja vagyok együtt a párommal, előtte fél évig nem volt senkim. A vicc, hogy soha életemben nem volt herpeszem, még a számon sem. Jelét sem adta, hogy benne lenne a szervezetemben. A párom sem panaszkodott tünetekre.Eléggé kibuktam, amikor hazaértem, mert enélkül is nagyon érzékeny vagyok minden húgyúti és vese betegségre. Minden évben legalább 2-3x vannak felfázásos tüneteim (idén nyár óta szinte havonta), és akkor még bekapom ezt a rohadék vírust is. :( Ráadásul párom is vizsgáltathatja ki magát, hogy nála fenn áll e ennek a veszélye... És akkor ott a kérdés, hogy innentől hogyan tovább a szexben. Gumi? Nem gumi? Az orális kényeztetésnél mi a helyzet? Azt olvastam, hogy ajánlott akkor is gumit használni... oké, és ő a nyelvére kösse, vagy mi? Szóval eléggé új nekem még ez az egész és elszomorító, hogy az embereknek ilyen aljas vírussal kell küzdenie.Viszont az, hogy itt olvasgatom amit írtok, kicsit lenyugtatott, hiszen sok hasznos tanácsot adtok az olvasóknak. Elgondolkodva a leírtakon, lehetségesnek tartom, hogy nálam is közrejátszik a stressz. 2 helyen dolgozok, ott a suli és hamarosan diplomázok, szóval nem éppen nyugis az élete. De hát kié az manapság?Az immunrendszerem meg nyár óta eléggé ramaty. :SÉppen ezért megfogadom a tanácsokat és kipróbálom az immunrendszer erősítést. Remélem nem lesz ennél is rosszabb. :SUi.: Azt olvastam, hogy ez a vírus felelős a bárányhimlőért is. Na már most, én sosem voltam bárányhimlős. Akkor most kezdjek félni, hogy akár még az is tetézheti a gondokat? :S

SziasztokNekem a Doki nem mondta h ez genitális

Hozzászóló: Vendég, Fiu, 2012-02-08 21:19
SziasztokNekem a Doki nem mondta h ez genitális herpeszem van vagy sem, bár azt sem tudom h lehet e ilyen vagy olyan.Nekem nem a makkomon jött ki, hanem alatta, elég kelementlen mint tudjuk, ma kaptam rá gyógyszert, Rivacirt. remélem segít. Ha nekem ez mégegyszer kijön én nemtudom mit csinálok. Légyszíves írjatok.Köszi

A herpesz vírus ellen igen jó hatásfoka

Hozzászóló: Feri, 2011-10-28 21:37
A herpesz vírus ellen igen jó hatásfoka lehet alkalmazni a KOLLOIDOKAT nézzetek után na a neten milyen fantasztikus anyag .Mindenféle mellékhatás nélkül.

Sziasztok! 19 éves lány vagyok, és már

Hozzászóló: Manoka22, 2011-08-19 23:22
Sziasztok! 19 éves lány vagyok, és már egy ideje szenvedtem a folyástól, fájdalmas pisiléstől, ami újból és újból előjött de csak most sikerült diagnosztizálnom a problémát. Nem lepődtem meg, mert nagyon gyenge az immunrendszerem. Nekem csak egy hólyagom van, de az nagyobb, és egészen belül, így elég nehéz bármivel is külsőleg kezelni. Nem tudom, érdemes-e szedni a Klion-t, úgy tudom, hogy a fogamzásgátlót a kukába dobhatom mellette. Nem vagyok az az egyik ágyból a másikba rohangálós típus, de nagyon megrémiszt egy-két hozzászólás. Valóban vérvizsgálat kellene? Nekem előtte is volt mindig herpeszem de a számon és az orromban nem "ott" lent. Van valami olyan gyógyszer amit a fogamzásgátló mellett lehetne szedni, illetve amivel diszkréten lehetne ezt kezelni?Vagy felejtsem el a fogamzásgátlót mert,ha tartós kapcsolatot akarok, akkor marad az óvszer? Mindig attól kell rettegni,hogy megfertőzhetem-e a páromat?

Hát nem egyszerű dolog a küzdelem a herpesszel,

Hozzászóló: Herpesz, 2011-08-12 06:30
Hát nem egyszerű dolog a küzdelem a herpesszel, akinek szokott lenni az tudja miről beszélek.Igaz nekem nemi herpeszem még nem volt, de az ajkamon rendszeresen kijön.Próbálkoztam már minden félével olyankor.Ami nekem a legjobban bevált az a sok C vitamin és a Herstat kenőcs, ami természetes hatóanyagú, és nagyon hatásos. Jó pár nappal megrövidül a gyógyulás időtartama.