Herpesz a nemi szerveken (herpes genitalis)

A genitális herpesz kezelése a tünetek gyógyítását jelenti, maga a fertőzés nem szüntethető meg - amint az immunrendszer egyensúlya megbomlik, a betegség kiújul. A nemi herpesz tünetei és kezelése.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Tényleg kijön a szolitól a herpesz ha bontválkozom?

Hozzászóló: ancsii111126, 2012-05-04 15:41
nem értem csak akkor jön ki ha aznap vagy mostmár sosem szolizhatok ?

A herpesz vírus ellen igen jó hatásfoka

Hozzászóló: Feri, 2011-10-28 21:37
A herpesz vírus ellen igen jó hatásfoka lehet alkalmazni a KOLLOIDOKAT nézzetek után na a neten milyen fantasztikus anyag .Mindenféle mellékhatás nélkül.

Sziasztok! 19 éves lány vagyok, és már

Hozzászóló: Manoka22, 2011-08-19 23:22
Sziasztok! 19 éves lány vagyok, és már egy ideje szenvedtem a folyástól, fájdalmas pisiléstől, ami újból és újból előjött de csak most sikerült diagnosztizálnom a problémát. Nem lepődtem meg, mert nagyon gyenge az immunrendszerem. Nekem csak egy hólyagom van, de az nagyobb, és egészen belül, így elég nehéz bármivel is külsőleg kezelni. Nem tudom, érdemes-e szedni a Klion-t, úgy tudom, hogy a fogamzásgátlót a kukába dobhatom mellette. Nem vagyok az az egyik ágyból a másikba rohangálós típus, de nagyon megrémiszt egy-két hozzászólás. Valóban vérvizsgálat kellene? Nekem előtte is volt mindig herpeszem de a számon és az orromban nem "ott" lent. Van valami olyan gyógyszer amit a fogamzásgátló mellett lehetne szedni, illetve amivel diszkréten lehetne ezt kezelni?Vagy felejtsem el a fogamzásgátlót mert,ha tartós kapcsolatot akarok, akkor marad az óvszer? Mindig attól kell rettegni,hogy megfertőzhetem-e a páromat?

Hát nem egyszerű dolog a küzdelem a herpesszel,

Hozzászóló: Herpesz, 2011-08-12 06:30
Hát nem egyszerű dolog a küzdelem a herpesszel, akinek szokott lenni az tudja miről beszélek.Igaz nekem nemi herpeszem még nem volt, de az ajkamon rendszeresen kijön.Próbálkoztam már minden félével olyankor.Ami nekem a legjobban bevált az a sok C vitamin és a Herstat kenőcs, ami természetes hatóanyagú, és nagyon hatásos. Jó pár nappal megrövidül a gyógyulás időtartama.

Kedves Érintettek!Szeretném a tanácsotokat

Hozzászóló: Idea, 2011-07-14 10:00
Kedves Érintettek!Szeretném a tanácsotokat kérni, hogyha van tapasztalatotok, hogy hogyan lehet kíméletesen közölni a leendő párunkkal, hogy fertőzött vagy és ez kihatással lehet az esetlegesen később születendő gyermeketek egészségére is. ---szerintem sehogy:(Továbbá, hogy létezik-e az ebben a speciális betegségben szenvedőknek esetleg Társkereső fóruma. Amennyiben még nem létezik, úgy jó lenne, ha valaki csinálna egy "arctalan" társkereső oldalt. Rossz magányosan feldolgzoni a problémákat.Maddognak köszi a tippet, most fogom kipróbálni és később megírom a tapasztalataimat.

sziasztok. már több mint tíz éve van

Hozzászóló: maddog, 2011-06-27 09:10
sziasztok. már több mint tíz éve van nemi herpeszem, de kb két-három év után feladtam a gyógyszer szedést. addig próbálkoztam több mindennel, általában sikertelenül, legfeljebb felgyorsították a tünetek elmúlását. a telviran annyiban segített, hogy ha már elég rutinos vagy és érzed, hogy ki fog jönni a herpesz és azonnal elkezded szedni, akkor megelőzheted, de ez sem mindig segít.ami nekem bevált, az a kolosztrum! ez tehén előtej kivonat. beteg, legyengült gyerekeknek szokták adni, egy immunerősítő ami a herpeszvírusok ellen általában hatásos. több néven forgalmazzák, de ez a hatóanyag neve, a gyógyszertáros tudni fogja. több formában is árulják, szerintem a kapszula a legjobb. nem olcsó mulatság, kb 10-15 ezer egy doboz, de ez fél évig hatásos szokott lenni.ami még lényeges, hogy az intim borotválkozás és a szolárium nem megy együtt,attól általában azonnal kijön a herpesz. remélem tudtam segíteni, üdv

Sziasztok!19éves lány vagyok.Kb 2 hónapja

Hozzászóló: HerpikeeexD, 2010-12-17 14:50
Sziasztok!19éves lány vagyok.Kb 2 hónapja jelentkezett nálam is a kedvenc kis betegségem.Ez idő alatt már 3x meglátogatott.Kaptam rá Klion-t, Isoprimozin-t,Telviran-t.De tudjátok mit? Ez a sok szar gyógyszer csak legyengít! Ajánlom a rengeteg gyümit és zöldséget töménytelen mennyiségben.ÉS(!) bevállalósoknak FOGKRÉÉÉM! én csak ezzel küzdök 2-3 nap alatt leszárad, majd jöhet egy kis nizoral-kenőcs hogy ujra normális legyen a bőr nedvességtartalma. Fültisztító pálcikára egy pici fogkrém és szépen a herpikére kenjük. Picit bizsereg és 1-2 percig fura.Elég gázos dolog de nekem bevált.ÉS mellesleg nem kell több ezer forintot otthagyni a gyógyszertárba.Kitartás minnél jobban rágjuk a kefét annál többször kijön már csak a poén kedvéért is.Nehogy már szép legyen az élet. :D Fel a fejjel

Kedves "szakértő"!Megtennéd, hogy megosztod

Hozzászóló: Rómeó, 2010-09-20 23:44
Kedves "szakértő"!Megtennéd, hogy megosztod velünk: pontosan kik, mikor és hol végezték ezeket a felméréseket, illetve hol publikálták az eredményt?

A legfrissebb felmérések szerint a magyar

Hozzászóló: szakértő, 2010-08-28 21:35
A legfrissebb felmérések szerint a magyar felnőtt lakosság 40 %-ában lappang a vírus, amely időnként aktiválódik a kellemetlen tüneteket okozva.

Nagyon szívesen! Örülök, hogy jobban

Hozzászóló: Tristan, 2010-07-26 19:52
Nagyon szívesen! Örülök, hogy jobban vagy! Még annyit tennék hozzá, hogy sajnos kevés orvos kezdi a gyógyszerek félírogatása helyett a helyes táplálkozásra, testmozgásra, mentális hozzáállásra való figyelemfelhívással a kezelést. A kiindulási alap tehát az immunrendszered erősítése legyen! Ezzel amúgy pedig sok más betegséget meg is előzhetsz amellett, hogy tünetmentessé teszed magad és annak az esélyét is csökkented, hogy tünetmentesen megfertőzöl valakit. Az őszinteséget se feledd a leendő/jelenlegi partnereddel!Mindent bele! :)