Felmérés Internethasználati szokásokról

Egy tudományos kutatásban való részvételre szeretném kérni Önöket, amely a Neumann János Számítástudományi Társaság és a Semmelweis Egyetem részvételével zajlik. Ehhez mindössze egy rövid kérdőívet kell kitölteniük, amely az Internethasználati szokásokat vizsgálja főként az egészséggel, egészségüggyel kapcsolatos témákban.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

kérés

Hozzászóló: ttamas85, 2013-07-11 10:56
Tisztelt Fórumozók! Egy tudományos kutatásban való részvételre szeretném kérni Önöket, amely a Neumann János Számítástudományi Társaság és a Semmelweis Egyetem részvételével zajlik. Ehhez mindössze egy rövid kérdőívet kell kitölteniük, amely az Internethasználati szokásokat vizsgálja főként az egészséggel, egészségüggyel kapcsolatos témákban. A felmérés természetesen anonim. A kérdőív elérhető az alábbi linken: http://evasys.sote.hu/evasys/online.php?p=epatient A kutatást végzők nevében köszönöm a fáradozásukat! Külön köszönjük, ha a felmérésről tájékoztatják családtagjaikat, ismerőseiket is! Tisztelettel: Tóth Tamás