Pioneer

Szerző: Bulcsu

A BLOG LEÍRÁSA

Napi elmélkedés az egészségügy sötét oldaláról (na nem a star wars, de valami hasonló). ha már a példa felmerült: Anakin vívódása a Birodalom ellen!

Látogatás: 99837 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Misconception

2009.04.04.

farewell

2009.04.03.

Back to the job!

2008.08.14.

Leteltek az édes szabadság napjai. 3 hét felhőtlen kikapcsolódás. (tényleg felhőtlen volt a szerncsés időjárás miatt). Kezdésnek a minden esti grillezés, szalonnasütés, borozás a barátokkal, majd egy hét Balaton! Az utolsó héten már egy feltöltő, kímélő családi táborban voltunk, mintegy rákészülve a valós életbe való visszatérésre. Persze a munkahelyen  az állapotok csak romlottak, mondhatni, se posztó, se pénz. Valaki említette is a szabadság alatt, hogy egész jól menne ez az egészségügy, ha nem lennének a betegek. Hát igen. Mindent végiggondolnak több oldalról, de a beteg érdeke általában a végére marad. Enyre nyúlnak a várólisták, erre a válasz, hogy Nagy-Britanniában ennyi idő alatt még egy hasi UH-t sem csinálnak meg. Szeptembertől tovább fogyunk, ismét elmegy két kollega. Nem lesz egyszerű még a mimnimális elltást sem fenntartani.

Relax

2008.07.03.

Dead tired

2008.07.03.

Quandary

2008.06.25.

On duty

2008.06.17.

Újabb este a kórházban. Erősen fülledt a levegő, nagy vihar készült, mégsem lett belőle semmi. Eddig jó napnak tűnik, bár ez csak honap reggel mondható majd ki. Végre van időm befejezni az elmaradt adminisztrációt, átnézni a levelezést. A család persze hiányzik nagyon. Bejöttek megnézni, kislányom kérdezte: Apa, miért nem jössz haza?.....   Nyár van, így egyre több ilyen este, éjszaka vár az emberre, de cserébe 2-3 hét szabadság is lesz. Majd 1 hónap múlva. Már egy hete nézegetem a dátumot :) A ma reggeli megbeszélés témája is az volt, hogyan lássuk el nyáron a szakrendeléseket, ha ügyelet után másnap haza kell mennünk. Márpedig ez törvény (talán az egyetlen előremutató az utóbbi időszakban). De akkor ki látja el a betegeket? Ja, és nyáron közülünk nem lehet beteg senki, mert akkor omlik a rendszer. Kíváncsian várom a szeptembert.

Spinning

2008.06.16.

Fiesta

2008.06.09.

Coming summer!

2008.05.29.