melldaganat-veled is +történhet

A BLOG LEÍRÁSA

a daganatok eredete mai napig felfedezésre vár, hiszen az orvosok tehetetlenül állnak a történeések előtt.

Látogatás: 22155 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

a nagybetűs élet

2011.03.27.

9 hónapja dolgozom egy üzmben,nem egészséges azok a hatáok amik érnek minket a munkánk során.De örültem,h felvettek dolgozni,mert jóérzés volt végre normálisan tudok dolgozni,nem kell nélkülöznöm...stb.Igen ám de mivel dolgoztam 3 műszakban nem volt időm sportolni,nem volt időm aludni,egyszerűen nem volt dm étezni sem.

mindennapi érzés a szívemben

2010.03.23.

A kontroll után megnyugodtam a mellemben levő daganat nem nőtt..( ez már nag y előrelépés számomra). De nem nyugodhatok meg mivel a nyakamban levő nyirokcsomók jóindulatú daganatokká válltak.,...

A mindennapjaimat ez eléggé megkeseríti hiszen fáj a nyirokcsomó borzasztóan.. s ettől érzem igazán betegnek s védtelennek magamat.Nem tudom már hogyan kezelni ezeket a fájdalmakat .. hiszen az előző 3 műtétemből fakadóan is vannak helyek amelyek olykor sokkal jobban fájnak mint a többi napon. S ha még beleszámítom azt ha véletlen náthás vagyok az már katasztrófa.. egyszerűen minden kis megfázás nekem sokkal nehezebb kezelni,mint másoknak,De ebből már kezd nagyon elegem lenni ,.!! Nem akarok más lenni csak egészséges..de én tényleg mindent megtettem ez érdekében meg is fogok...de lássuk be van amikor nem megy .. csak kicsi ideig ... persze most közrejátszhat nállam egy kis depresszió is..de egyet megtanultam.. az álmom nem valósul meg..csak álom marad,,, mert az orvos tudomány sokmindent tud de vannak dolgok melyeket nem pl.. az én fantasztikus betegségemet...

Folytatódik a küzdelem

2009.10.30.

Már lassan 6 hónapja fáj a fülem, és az egyensúlyérzékem sem tökéletes már, de csak értelmetlen gyógyszereket kapok amik csak a nyirokcsomóimra hatnának, ha érne vlamelyik is vlamit. Mert eddig semmilyen gyógyszer nem hatott a panaszaimra. A fülemre azt mondta a dr, h tökéletes nincs begyulladva,de még is fáj :(:(::(:(:(:( és azért már 6 hónapja húzni ezt elég kitartónak kell lenni.

Kiakarta venni a mandulámat, de szóltam neki a sok műtétemről panaszaimról, és rögtön azt mondta rendben akkor nem vesszük ki FELESLEGESEN a manduládat, amúgy SINCS BAJA!!!! Így azt ajánlotta kapok egy hetet hogy átgondoljam mit is szeretnék, mivel a nyakamnál ezek a nyirokcsomok olyannyira nagyok hogy nyelni is folyadékot nehéz.És ráadásul gennyeset nyelek de elméletileg nem a mandulától..érdekes.. akkor honnan jön? Erre sem kaptam válszt. Vagy biopsziát választok vagy megint műtétet,de én egyiket sem akarom igazán, nekem mindig is ilyen volt a nyirokcsomom miota az eszemet tudom, viszont ezek tudnak beteggé tenni az immunrendszert megzavarni-lehet ez lenne a megoldás, de mi van akkkor ha ez sem használ és megint csak feleslegesen feküdtem kés alá????????

még nincs vége

2009.07.21.

2008 telén Carney syndromat állapítottak meg.. majd még is semmisnek tekintették...a legtöbb eredményem kizárta ennek jelenlétét..

most még sem lett vége..

a történet

2009.04.20.

14éves voltam mikor észrevettem az első daganataimat. Nagyon megijedtem mikor szembesültem a ténnyel igen 14 évesen daganatos beteg lettem egyik pillanatról a másikra. Vagyis a rovosok szerint már az elsőket hordozhattam magamba több éve, hisze állandóan aludtam volna. Attól a perctől kezdve felfordult az életem a játszótér és a barátok helyett kórházban voltam idegen emberek között, akik úgy tettek mintha mindez milyen aprócska kis elváltozás lenne bennem.

Megtörtént az első műtétem jóindulatúak voltak,de a tumorok nagysága már 4 cmre nőtt meg, igen elég nagy tehert jelentettek nekem. Folyton csak az alvás, bárhol eltudtam aludni az utcán az iskolapadban, s mindezekről nem tehettem. Borzasztóan megrémültem mikor közölték velem egy 2 hónap múlva, hogy még nincs vége a rémálomnak mert a műtét felett ismét 2db csomó jelent meg. Hát igen akkor ezt 15 éves fejjel megemészteni nem volt egyszerű. A daganatok kettessével jelentkeztek és egymásba nőttek,mint az ikrek kiegészítették egymást, és gyorsan kifejlődtek. Ekkor volt érdekes az orvosom számára, hogy nekem valóban vna ikertesóm , s lehet genetikai az elváltozás bennem.